Södersjukhuset AB, Kvinnosjukvård och förlossning

Med en av Nordens största akutmottagningar är akutsjukvård i centrum för vår verksamhet och utgör tillsammans med de stora folksjukdomarna Södersjukhusets specialitet. Södersjukhuset har även en av Sveriges största förlossningskliniker med omkring 6300 förlossningar senaste året. Södersjukhuset har cirka 4800 medarbetare och till sjukhuset söker ungefär 130 000 patienter för akuta besök varje år. På Södersjukhuset bedrivs omfattande klinisk forskning och utbildning. För oss på Södersjukhuset är det viktigt att kombinera det stora sjukhusets möjligheter med den nära, personliga patientkontakten. Vår vision är att vara Sveriges ledande akutsjukhus.

Vill du vara med och arbeta på BBSÖS ultraljudsmottagning?

BBSÖS står inför en tid av positiv utveckling nu när vi har tillfälle att skapa den förlossningsvård som länge efterfrågats av blivande föräldrar och medarbetare. 

Hos oss kan alla föda! Vi arbetar evidensbaserat för en trygg, säker och personcentrerad vård med den blivande och nyblivna familjen i fokus. Det friska värnas i det normala såväl som i det som komplicerade födandet.

 

BBSÖS Ultraljudsmottagning

På ultraljudsmottagningen arbetar barnmorskor och läkare som är specialutbildade inom ultraljudsdiagnostik. Årligen utför vi ca 12 500 undersökningar. Förutom ultraljudsundersökningar under graviditeten utför vi även fostervattenprov, moderkaksprov och NIPT. Vår ultraljudsmottagning har ett nära samarbete med Specialmödravården och övriga kliniken.

Vi är en ultraljudsenhet som strävar efter hög kompetens där vi satsar kontinuerligt på utbildning för våra medarbetare. Vi söker nu en certifierad ultraljudsbarnmorska till vårt ultraljudsteam.

Personliga egenskaper:

Vi söker dig som har arbetat som barnmorska i några år, är trygg i din barnmorskeroll och nu söker nya utmaningar. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som viljan att lära nytt, nyfikenhet, noggrannhet, flexibilitet och god samarbetsförmåga. 

Anställningskrav: 

  • Leg barnmorska med erfarenhet inom ultraljudsdiagnostik
  • examinerad inom obstetriskt ultraljud, SFOG

Meriterande:

  • KUB certifiering
  • högskoleutbildning inom obstetriskt ultraljud

Anställningsform

Vi erbjuder dig ett arbete med tillsvidareanställning. Möjlighet till rotation på kvinnokliniken finns 

Information av tjänsten lämnas av: Eva Jansson, Vårdchef BB SÖS tel 070-1607 alt 08-123 627 13

Fackliga företrädare: Vårdförbundet Centra Söder Tel: 070-484 33 10

Övrigt

Innan anställning kommer registerkontroll att genomföras enligt Söd-ersjukhusets rutin. Intervjuer  alt Maria Blomstedt, enhetsledare ultraljudsmottagningen BBSÖS tel 

kommer att ske löpande under ansökningstiden.

 Varmt välkommen med din ansökan! 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1727
Kontakt
  • Eva Jansson, Vårdchef, 08-12363750
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet Centra Söder , 070-4843310
Publicerat 2023-03-17
Sista ansökningsdag 2023-04-02

Wróć do ofert pracy