Bergshamra Ulriksdal vårdcentral söker distriktsköterska eller sjuksköterska

 

På bekvämt avstånd från centrala Stockholm ligger Bergshamra Ulriksdal vårdcentral. Du tar dig enkelt hit med tunnelbanans röda linje eller med buss, bil och cykel. Bergshamra är ett gemytligt område nära vatten och natur och på torget i Bergshamra centrum finns restauranger, mataffär, bibliotek, gym och bageri. Vi har en god stämning på vårdcentralen och värdesätter teamarbete.

 

Om oss

Vårdcentralen har distrikts- och sjuksköterskemottagning, hemsjukvård, diabetes- och hypertonimottagning samt ett närlaboratorium. Läkarmottagningen har planerad och oplanerad mottagning för akuta patienter varje dag. Våra två psykologer erbjuder både individuell och gruppbehandling. Vi har cirka 8 300 listade patienter och ungefär 20 medarbetare.

Vi söker dig som tillsammans med oss vill medverka till hög kvalitet, erbjuda våra patienter ett personligt omhändertagande och bidra till att utveckla vårt teamarbete.

Bergshamra Ulriksdal vårdcentral ingår i Stockholms länssjukvårdsområde, SLSO.

 

Om tjänsten

Du kommer att arbeta på mottagningen med både planerade och oplanerade, akuta, patienter, bemanna vår telefonbokning via TeleQ för rådgivning och besöksbokning samt ingå i vårt hemsjukvårdsteam.

Det är ett självständigt arbete men utförs i samarbete med övriga distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, läkare och psykolog.

Om du har särskild kompetens för astma-KOL-patienter är det meriterande likaså om du har intresse av eller särskild kompetens för patienters psykiska hälsa.

 

Vad kan vi som arbetsgivare erbjuda dig?

Som arbetsgivare månar vi om våra medarbetares hälsa och välmående och erbjuder bland annat flexibla arbetstider, generös friskvårdsersättning, fri sjukvård samt pensionsavsättning

 

Anställningsform

Tillsvidare samt vikariat, heltid eller deltid. Tjänstgöringsgrad kan diskuteras.

Arbetstid helgfri vardag, dagtid.  Arbete till kl. 17.00 en dag/vecka samt cirka var fjärde fredag ingår.

Anställning under förutsättning att planerad organisationsförändring sker.

  

Kvalifikationer

Krav: Leg. sjuksköterska. För distriktssköterska vidareutbildning i öppen hälso- och sjukvård. Svenskkunskaper motsvarande C1 är ett krav inom Region Stockholm.

Meriterande:. Erfarenhet från primärvård. Körkort. M.I.-utbildning.

 

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har mycket god samarbetsförmåga, ett stort engagemang och är noggrann. Du har ett hjälpsamt och positivt förhållningssätt som bidrar till en god arbetsmiljö.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och professionellt bemötande av både patienter och medarbetare.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag. Avvakta därför inte med din ansökan.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde enligt överenskommelse
Löneform månad
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Solna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1444
Kontakt
  • Katarina Gustner verksamhetschef, 08-12336681
  • Liselott Thomelius enhetschef, 0700891303
Facklig företrädare
  • Annika Stigmanslid, Vårdförbundet (PV Norr), 08-12340490
Publicerat 2023-02-10
Sista ansökningsdag 2023-04-02

Tillbaka till lediga jobb