Tiohundra AB, Vård- och omsorgsboenden

Nu har du chansen att arbeta hos oss i sommar! Vi söker dig som  har ett brinnande intresse av att arbeta med äldre.

Om oss

Då våra medarbetare skall gå på välförtjänt semester behöver vi dig som vill arbeta hos oss. Vi har 46 lägenheter för permanent boende hos oss samt 5 korttidsplatser. Vi är ett härligt gäng som trivs tillsammans. Vår målsättning är att skapa boenden som vi själva skulle välja att bo på. Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete med många minnesvärda möten med våra äldre och deras närstående. Vi arbetar i team och gemensamt för alla våra boenden är att de drivs med engagemang och värme.

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter. Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm. 

Om tjänsten

I arbetet ingår sedvanliga arbetsuppgifter för vårdbiträde/undersköterska. Du kommer att få delegering från sjuksköterska gällande medicinering, såromläggning och provtagning är även något du utför. Du kommer ha en betydande roll i våra boendes liv. 

Vi behöver även ersätta vår serveringspersonal, samt städpersonal. 

Vi bemannar dygnets alla timmar.  Vilket innebär att arbetsschemat innefattar dag/kväll samt helgarbete.

Tjänsten kräver datorvana då dokumentation och signering sker digitalt.

Om dig

Vi söker dig som  har ett brinnande intresse av att arbeta med äldre. Har du utbildning och erfarenhet av psykisk ohälsa, demens och geriatriska sjukdomar är det meriterande.

Som person är du flexibel, trygg och har en personlig mognad. Du har empati i mötet med andra människor och ett genuint intresse för att arbeta inom yrket. Du har en god samarbetsförmåga, är van att ta ansvar, initiativ och att hantera stressade situationer.

Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

Kan du finska är det meriterande.

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 15
Sysselsättningsgrad 50%-100%
Ort Hallstavik
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/983
Kontakt
  • Clarita Schedin, Enhetschef, 08-12330342
Facklig företrädare
  • Nås via växeln , 0176-10100
Publicerat 2023-02-01
Sista ansökningsdag 2023-03-31

Tillbaka till lediga jobb