Psykiatri Nordväst, Heldygnsvårdssektionen, Avd 18 S:t Göran

Sjuksköterska natt till avdelning 18 S:t Görans sjukhus, Psykiatri Nordväst

Avdelning 18 är en allmänpsykiatrisk heldygnsvårdsavdelning som tillhör kliniken Psykiatri Nordväst.

Avdelningens huvudinriktning är depression, ångest och personlighetssyndrom men vi vårdar patienter med även andra psykiatriska svårigheter. Vi har 16 vårdplatser och tar emot patienter i åldrarna 18 till 65 år. På avdelningen arbetar undersköterskor, sjuksköterskor, läkare, kurator och arbetsterapeut. Avdelningen är belägen på S:t Görans sjukhusområde med närhet till goda kommunikationer.

Vår avdelning är i ständig utveckling och vi lägger stort fokus på arbetsmiljö och patientsäkerhet. Vi erbjuder handledning och arbetar strukturerat med grupputveckling för att samarbete och kommunikation ska fungera. Feedback och spegling är en viktig del av vårt teamarbete. Anna Björkdahls Bergenmodell och 9D-triangeln utgör grunden för vårt arbetssätt där bemötande och lågaffektiva strategier ger god beredskap i akuta situationer.

Vi arbetar för tydlig struktur och dagliga rutiner för att skapa trygghet för alla i det dagliga arbetet. Kompetensutveckling är en del av verksamheten och olika utbildningar erbjuds löpande under terminerna.

Avdelningen arbetar med Patientforum där patienternas synpunkter på vården tas tillvara varje vecka. Många av våra förbättringar grundar sig i idéer och synpunkter från våra patienter. Lugna Rummet infördes år 2016 och har blivit en självklar del för patienternas behov av ångesthantering och sömnprevention. Vi arbetar enligt modellen Ett samtal om dagen.

Vi har olika arbetsgrupper som ansvarar för utvecklingsarbetet på avdelningen, exempelvis patientsäkerhet och närståendemedverkan. Våra avdelningsmöten är ett forum för medarbetarna att framföra synpunkter och påverka utvecklingsfrågor.

 

Arbetsuppgifter:

På avdelningen arbetar vi i omvårdnadsteam bestående av sjuksköterskor och undersköterskor där du som sjuksköterska är arbetsledare för ditt team. Du har helhetsansvar för den psykiatriska och somatiska omvårdnaden och förväntas kunna prioritera och delegera arbetsuppgifter. Du är ytterst ansvarig för läkemedelshantering och omvårdnadsdokumentation.

Vi använder Take Care som journalsystem.

Anställningsform:

Tillsvidareanställning, heltid eller deltid, nattjänstgöring.

Kvalifikationer:

Du har en svensk sjuksköterskelegitimation och intresse för psykiatrisk vård. Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift är ett krav, meriterande är att du också har goda kunskaper i engelska. God samarbetsförmåga och ett prestigelöst förhållningssätt är andra egenskaper som är viktiga för uppdraget. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Specialistkompetens inom psykiatrin är meriterande men inte ett krav.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:

Enhetschef Kamari Hamid, 08-123 387 66

Det finns även möjlighet att prata med någon av våra sjuksköterskor om du har ytterligare frågor om avdelningen och tjänsten.

Övrig information:

Vi kan komma att tillämpa flera intervjuer vid rekrytering där du som kandidat även kommer att intervjuas av blivande kollegor.

Provanställning på 6 månader kan komma att tillämpas.

Vi erbjuder bland annat:

- Flextid.

- Fri sjukvård i öppenvård.

- Friskvårdsbidrag på 4000 kronor/år och friskvårdstimme.

- Kvarstannande bonus - efter ett årsanställning tillkommer årligen en tid bank på 40 timmar som kan tas ut i ledighet, pengar eller extra pensionsavsättning.

 

Varmt välkommen med din ansökan!Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde enligt överenskommelse
Löneform individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80%-100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/724
Kontakt
  • enhetschef Kamari Hamid, 08-12338766
Facklig företrädare
  • Lena Elfström Vårdförbundet, 0812340492
Publicerat 2023-01-24
Sista ansökningsdag 2023-02-07

Tillbaka till lediga jobb