Stockholms läns sjukvårdsområde, Habilitering och Hälsa

Vill du vara med i ett av våra tvärprofessionella team där vi arbetar för att ge bästa stöd och insats till personer med funktionsnedsättning?

Om oss:

Habiliteringscenter Flemingsberg barn är en specialistmottagning i öppenvården som erbjuder insatser till barn 0-17 år med varaktiga funktionsnedsättningar som intellektuellfunktionsnedsättning, rörelsenedsättning och autism. Verksamheten bedrivs enligt Hälso- och sjukvårdslagen (HSL) och Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS) och är ett komplement till övrig hälso- och sjukvård.

Verksamheten bedrivs i ett tvärprofessionellt teamarbete tillsammans med kurator, logoped, psykolog, fysioterapeut/sjukgymnast, specialpedagog och arbetsterapeut. Här får du möjlighet att jobba i en mångkulturell miljö där du får bred yrkesmässig utveckling med arbetsuppgifter som det inte enbart finns ett enda rätt svar på. Vår mottagning ligger nära Flemingsbergs centrum mittemot Huddinge sjukhus.

 Om tjänsten:

Som logoped arbetar du framförallt med konsultation till föräldrar och nätverk runt barn/ungdomar med funktionsnedsättningar. Dina arbetsuppgifter består även av att ansvara för bedömning och behandling av kommunikation, tal- och språksvårigheter samt med ät-, drick- och sväljproblematik.

I arbetet ingår också utprovning och förskrivning av kommunikationshjälpmedel. Våra patienter har ofta komplexa behov där samverkan krävs, inte bara i teamet, utan med vårdgrannar, kommunala verksamheter och andra myndigheter.  

Om dig:

Just nu söker vi en logoped till vårt RN- team. Vi söker dig som är legitimerad logoped med klinisk erfarenhet av arbete med kommunikation, tal – och språksvårigheter samt ät- och sväljningssvårigheter. Som person är du strukturerad och samtidigt flexibel för att klara och tycka om det varierade arbetsinnehåll som finns i vår verksamhet. Det är viktigt att du är bekväm med att möta personer med funktionsnedsättningar och är trygg i din yrkesroll.

 Du har ett stort intresse för människor, engageras av att stötta människor till små som stora förändringar och värnar om allas lika värde. Du är intresserad av utveckling både av ditt kliniska arbete och av vårt gemensamma arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Det är meriterande om du har erfarenhet sedan tidigare av att arbeta med vår målgrupp med rörelsenedsättning och insatser kring tidig kommunikation.

Anställningsform:

Heltid. Vikariat 8 månader med möjlighet till förlängning. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Tjänsten tillsätts utifrån att vederbörliga beslut fattas.

Vill du veta mer om tjänsten?  

Vänligen kontakta  

Michèle Migden-Holm 08 - 123 356 04

Facklig representant:

Lena Lindberger, SRAT

Tel. 08-123 351 33

Om verksamheten:

Habilitering & Hälsa är en del av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) inom Region Stockholm. Vi är en kunskapsorganisation som bedriver egen forskning och utveckling och driver flertalet specialiserade enheter. Vårt arbete vilar på värdegrunden om alla människors lika värde samt patientens fokus. Vi utgår från varje individs unika behov och förutsättningar och har specialistkunskap om hur funktionsnedsättningar kan påverka vardagsliv, hälsa och utveckling. Vi består av omkring 700 medarbetare och 30 mottagningar i Stockholms län. Vi samverkar med nätverk så som familjer, personal och andra vårdgivare för att skapa större delaktighet i samhällslivet.

Läs gärna vår tidning Funktion i fokus eller lyssna på vår podd Funka olika. Du kan även följa oss på Facebook eller läsa mer om oss på www.habilitering.se

Övrigt:

Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Huddinge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/580
Kontakt
  • Michèle Migden-Holm, 08-12335604
Facklig företrädare
  • Lena Lindberger, SRAT, 08-12335133
Publicerat 2023-03-07
Sista ansökningsdag 2023-03-17

Tillbaka till lediga jobb