Vi söker en medarbetare till användarstöd/eHälsa. Har du en känsla för administration och support av viktiga system? Här får du möjlighet att utveckla ditt intresse för detta, på ett uppdrag som startar omgående. Ta chansen att jobba i en roll med många kontaktytor och bli en del av Södertälje sjukhus. 

Systemadministratör/eHälsamedarbetare på Södertälje sjukhus:  

Vi är just nu i ett utvecklingsskede av funktionen användarstöd och det innebär att du kommer att arbeta med att stödja många av sjukhusets verksamheter. Du kommer bland annat arbeta med användarupplägg och telefonsupport i journalen TakeCare samt ett antal till system. Det är en varierande roll inom eHälsa där du blir en del av ett team som är öppet och hjälpsamt och som ser fram emot att ta emot dig som deras nya kollega! Vi är måna om att du ska trivas och ger dig möjlighet till kompetensutveckling. 

Dina personliga egenskaper:  

I denna rekrytering lägger vi stor vid rätt personlighet. Därför söker vi dig som är positiv i ditt sätt och har förmågan att se möjligheter. Du tycker om att arbeta självständigt och i team.

Dina kvalifikationer:  

Vi söker dig som:

Är serviceinriktad
Har arbetat med TakeCare tidigare
Är duktig på administration och struktur samt noggrannhet
Talar/skriver svenska och engelska utan problem
Har lätt för att samarbeta i team
Är ansvarstagande, kreativ och lösningsorienterad

För att kunna delta i det kontinuerliga förbättringsarbetet på sjukhuset vill vi att du trivs med utveckling och förändring. 

Meriterande om du har :

Arbetat med systemstöd i region Stockholm tidigare
En djup kunskap av TakeCare

Anställningsform:

Vikariat på 10 månader, i första hand till slutet av november, med möjlighet till förlängning. Heltid. Arbetstid måndag-fredag, 39,5 timmar/veckan. 

Om Södertälje sjukhus:

Södertälje sjukhus ligger centralt i Södertälje med mycket goda kommunikationer med pendeltåg och buss. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på riktigt. Vi är stolta över att vara det lilla sjukhuset med korta beslutsvägar, närvarande chefer och goda anställnings förmåner. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag och tillgång till både friskvårdskonsult och träningslokaler. 

Vår vision:

Ditt sjukhus genom livet. Södertälje sjukhus är ett kombinerat akutsjukhus med planerad specialist- och förlossningsvård och närsjukhus med geriatrik, palliativ vård och ASIH, inom Region Stockholm. Här finns en trygg, tillgänglig och modern hälso- och sjukvård. Våra 1 300 medarbetare uppmuntras till samarbeten mellan verksamhetsområden och kunskapsutbyten. Som anställd får du tillgång till unik kompetensutveckling och möjlighet att göra karriär. Tillsammans tar vi Stockholm framåt.

 

Välkommen med din ansökan! För att din ansökan ska vara komplett bifoga både personligt brev och CV. 

Inlämnade ansökningshandlingar betraktas som allmän handling och kan på begäran lämnas ut till utomstående enligt Offentlighets-  och sekretesslagen.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Heltid
Ort Södertälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/429
Kontakt
  • Jan Ottervald, 08-12324000
Facklig företrädare
  • Vision, 0771-440000
Publicerat 2023-01-18
Sista ansökningsdag 2023-02-03

Tillbaka till lediga jobb