Vårt anställningserbjudande

Vill du bli en del av hjärtrehabteamet hos oss?
Vi ska utöka vår personalstyrka inom område hjärta och söker dig som är intresserad av att vara en del av vårt kompetenta lag. Uppdraget är en tillsvidareanställning och omfattar både öppen- och slutenvård.

Vid Fysioterapin Danderyds sjukhus arbetar ca 35 fysioterapeuter fördelade på två enheter - Andning- och cirkulationsenheten och Ortopedi- och reumaenheten.

Danderyds sjukhus är ett sjukhus i expansion och har nära till bra kommunikationer med tex tunnelbana och knutpunkt för busstrafik i många riktningar. Hos oss erbjuda medarbetarna förmåner som tex friskvårdsbidrag, flextid och fri sjukvård.

 

Arbetsbeskrivning

Du utför bedömningar och behandlingar i både sluten- och öppenvård, hjälpmedelsutprovning, utformning av träningsprogram, information och viss undervisning av patienter och personal samt handledning av fysioterapeutstudenter i verksamhetsförlagd utbildning. Helgtjänstgöring ingår också i uppdraget.

Vi har en välbesökt öppenvårdsverksamhet inom område hjärta där vi tar emot hjärtpatienter för bedömning av bl a fysisk kapacitet, ger råd och information om sekundärprevention och individuellt anpassad träning samt ett flertal träningsgrupper på olika nivåer. Vi ingår också i patientundervisning vid hjärtskola.

 

Kvalifikationer

Du är leg fysioterapeut/sjukgymnast med svensk legitimation utfärdad av Socialstyrelsen.

Vi söker dig som arbetat några år i yrket, gärna inom område hjärta - både i öppen- och slutenvård och är intresserad av akutsjukvård.

Det är meriterande om du har handledarutbildning.

Det är också meriterande med magister- eller masterexamen och om du är specialist inom t ex hjärta/kärl, respiration, intensivvård eller äldres hälsa.

 

Personliga egenskaper

Som person är du självgående, driven och intresserad av tvärprofessionellt samarbete. Du har en hög arbetskapacitet och är flexibel. Du har förmåga att se vad som behöver göras och tar gärna tag i uppgifter, stora som små. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 230301
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/401
Kontakt
  • Lena Sandström, 08-12357065
Facklig företrädare
  • Thomas Airo Fysioterapeuterna , 08-12364104
Publicerat 2023-01-13
Sista ansökningsdag 2023-02-15

Tillbaka till lediga jobb