Stockholms läns sjukvårdsområde, Psykiatri Sydväst, Öppenvårdssektionen

Universitetskliniken Psykiatri Sydväst drivs av visionen att erbjuda den bästa psykiatriska vården i Sverige. Vi har omfattande samverkan med Karolinska Institutet och präglas av forskning, nytänkande, innovationer och ständig utveckling. Psykiatri Sydväst är i sin helhet samlad i Flemingsberg vid Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge. Läs mer om Psykiatri Sydväst här

Vi genomför nu en stor satsning på vårdutvecklingen för personer med neuropsykiatriska funktionshinder.

Vill du vara med i formandet av högkvalitativ vård för personer med ADHD? Vi söker en engagerad och nyfiken psykolog med intresse för neuropsykiatri som vill bidra till vårt arbete och vara med och utveckla verksamheten.

 

Arbetsuppgifter:

Som psykolog arbetar du med bedömning, utredning och behandlingsinsatser som utgår från diagnosgruppernas processkartor samt neuropsykiatriska utredningar. Majoriteten av behandlingsarbetet sker i grupp men individuella behandlingskontakter erbjuds där det bedöms lämpligt. Du leder Hesslinger, sömnbehandling i grupp och är delaktig i patient-och närståendeutbildning fysiskt och digitalt. Vi planerar även att starta andra typer av psykologisk gruppbehandling, här har du en stor möjlighet att påverka! De neuropsykiatriska utredningar som genomförs vid mottagningen är ofta av komplex karaktär och är fördjupande eller kompletterande utredningar. Du bidrar med din kunskap i det multiprofessionella teamet och kan ha uppdrag att handleda andra yrkeskategorier i det kliniska arbetet.

 

Vi är måna om att hålla oss uppdaterade kring aktuella riktlinjer och forskning. Det finns möjlighet för dig med intresse för forskning och utveckling att vara med och utveckla och implementera de metoder som har visat på god evidens för behandling av målgruppen. Det kan också finnas möjlighet att bedriva egen forskning inom kliniken. Du ingår i handledningsgrupp med externa välrenommerade handledare, både inom KBT och neuropsykiatriska utredningar.

 

Kvalifikationer:

Legitimerad psykolog gärna med KBT-inriktning. Erfarenhet av bedömning, utredning och behandling av vuxna psykiatriska patienter är ett krav. Intresse för psykiatrisk diagnostik, neuropsykiatri och digitalisering för patientnytta t ex internetbaserade behandlingsformer. God kommunikativ förmåga i tal och skrift i relation till både kollegor och patienter.

 

Personliga egenskaper:

Vi söker dig som tycker om att ta egna initiativ, arbetar strukturerat men samtidigt har en flexibilitet. Som person är du positiv, social och har lätt för att skapa nya kontakter. Arbetet förutsätter att du är trygg i din yrkesroll och kan arbeta självständigt samt att du har en god förmåga att se möjligheter i olika situationer. Vi tror att du är van att arbeta i team och att det är en arbetsform du trivs bra med. Du välkomnar förändring och nytänkande och har ett genuint intresse av att arbeta tillsammans mot uppsatta mål.

 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Vi erbjuder:

SLSO skapar goda förutsättningar för att du som medarbetare ska utvecklas och bli riktigt bra inom din profession. Som medarbetare har du förmåner såsom fri sjukvård, extra ersättning vid föräldraledighet, möjlighet till löneväxling, avtalspension samt försäkringar.

 

Inom Psykiatri Sydväst får du ta del av intressant forskning. Distansarbete cirka en dag per vecka kan erbjudas efter överenskommelse. Du får en utsedd mentor under din introduktionsperiod. Vi tillämpar flextid och du erbjuds 5000 kr/år i friskvårdsbidrag och om arbetet tillåter, 1 timme friskvård per vecka. 

 

Urval och intervjuer genomförs löpande. Tillträde efter överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Huddinge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/356
Kontakt
  • Maria Planås, 0736618725
Facklig företrädare
  • Liisa Holtay, psykologförbundet, 08-12340484
Publicerat 2023-01-13
Sista ansökningsdag 2023-03-31

Wróć do ofert pracy