Södertälje Sjukhus AB, VO Anestesi, Operationsenhet

Södertälje sjukhus Operationsavdelning erbjuder en familjär arbetsplats där vi är måna om varandra och vår hälsa, vi har högt i tak och lätt för skratt. Vi arbetar i team där vår kompetens värderas lika. Alla ska trivas på jobbet och arbetsmiljön är viktig för oss. Vi erbjuder en stor variation mellan gyn, ortopedi, urologi och kirurgi där du som medarbetare har möjlighet att utvecklas och specialiseras inom alla specialiteter. Vi har infört fyra utbildningsdagar under vårterminen för att kunna erbjuda kompetensutveckling inom vår specialitet för alla medarbetare. Södertälje sjukhus är det ”lilla” sjukhuset med ett stort hjärta och vår småskalighet gör att vi har korta beslutsvägar.

Som operationssjuksköterska hos oss erbjuds du härliga kollegor, roliga och spännande arbetsdagar i fräscha, ljusa lokaler. Vi är ett härligt och glatt gäng där allas åsikt är viktig för att vi tillsammans ska kunna driva och utveckla vår verksamhet.

Operationssjuksköterska på Södertälje sjukhus:  

Vi söker dig som har ett genuint intresse av allt som sker på en operationsavdelning. Du trivs med att arbeta tvärprofessionellt kring patienten, är ansvarstagande och bidrar till ett gott arbetsklimat. Du sätter patienten först, arbetar för helheten och brinner för kvalitet. Du är positiv till utveckling och förbättringsarbete samt har en vilja att tillsammans med kollegor ständigt förbättra arbetssätt och flöden i operationssjuksköterskans perioperativ omvårdnad. Du ska tycka om utmaningar och vara intresserad av att hitta lösningar. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper för att passa in i vår medarbetargrupp. 

Dina kvalifikationer:  

Du är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom operationssjukvård med flera års yrkeserfarenhet från operationsverksamhet.  

Anställningsform:  

Tillsvidareanställning, heltid, du kommer att ingå i 24/7 avtalet.

Om Södertälje sjukhus:

Södertälje sjukhus ligger centralt i Södertälje med mycket goda kommunikationer med pendeltåg och buss. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på riktigt. Vi är stolta över att vara det lilla sjukhuset med korta beslutsvägar, närvarande chefer och goda anställnings förmåner. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag och tillgång till både friskvårdskonsult och träningslokaler. 

Vår vision:

Ditt sjukhus genom livet. Södertälje sjukhus är ett kombinerat akutsjukhus med planerad specialist- och förlossningsvård och närsjukhus med geriatrik, palliativ vård och ASIH, inom Region Stockholm. Här finns en trygg, tillgänglig och modern hälso- och sjukvård. Våra 1 300 medarbetare uppmuntras till samarbeten mellan verksamhetsområden och kunskapsutbyten. Som anställd får du tillgång till unik kompetensutveckling och möjlighet att göra karriär. Tillsammans tar vi Stockholm framåt.

 

Välkommen med din ansökan! För att din ansökan ska vara komplett bifoga både personligt brev och CV. 

Inlämnade ansökningshandlingar betraktas som allmän handling och kan på begäran lämnas ut till utomstående enligt Offentlighets-  och sekretesslagen.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Södertälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/169
Kontakt
  • Anna-Karin Jonsson-Sihlén, 08-12325511
  • John Gerdin, 08-12325166
  • Maj Brand, 08-12325945
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, nåsvia08-12324000
Publicerat 2023-01-09
Sista ansökningsdag 2023-03-12

Tillbaka till lediga jobb