Vi söker dig som vill jobba som medicinteknisk röntgeningenjör vid Medicinsk Teknik/Bild!

 

Arbetsuppgifter

Du arbetar med sjukhusets radiologiska utrustning och system i en grupp bestående av röntgeningenjörer som har tätt samarbete med sjukhusfysiker och systemförvaltare.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är att planera och utföra förebyggande underhåll av röntgenutrustning samt omkringliggande system i egen regi eller i samverkan med extern serviceleverantör samt genomförande av akut underhåll.
Du arbetar även med inköp och upphandling av radiologisk utrustning, vilket innefattar kravställning, utvärdering samt leveranskontroller och besiktningar. Dokumentation och kvalitetsansvar är en viktig del av arbetsuppgifterna.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har kandidatexamen eller motsvarande inom relevant område.
Du har lätt för att utrycka dig i tal och skrift på svenska samt engelska.
Vi söker dig som har flera års yrkeserfarenhet inom medicinsk teknik, företrädesvis av röntgensystem så som skelett/lunglab, angiografi, CT eller MR.
Erfarenhet och förvaltning av de IT-system som används inom röntgen (PACS & RIS) är starkt meriterande. Även utbildning inom vårdyrken eller liknande är meriterande.

 

Personliga egenskaper

För att lyckas i tjänsten är det viktigt att du är serviceinriktad, flexibel, driven och har god kommunikation- och samarbetsförmåga. Du har lätt för att samarbeta och tar ansvar för att i samverkan med kollegor och kunder strukturera samt genomföra dina arbetsuppgifter. Din relation med kunder och kollegor präglas av servicekänsla och prestigelöshet samt att du lägger stor vikt på att i alla lägen beakta patientsäkerhet och kvalitet.

 

Övrigt

Enheten Medicinsk Teknik består av ca 40 personer och är en del av avdelningen Teknik och Digitalisering som utöver MT även innefattar IT, Innovation och Lokalförsörjning.
Medicinsk Teknik ansvarar för livscykelhanteringen av sjukhusets medicinteknisk produkter (allt från stöd vid inköp och upphandling, utbildning, driftsättning, service och underhåll till avyttring eller skrotning). Huvuddelen av det vi hanterar är CE-märkta produkter men vi arbetar även med egentillverkning och specialanpassning inom ramen för MDD/MDR.

 

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Mån - fre 40,00 tim/vecka
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/154
Kontakt
  • Christer Ekberg, 08-12356203
Facklig företrädare
  • Björn Lovén, Sveriges ingenjörer, 08-12359641
Publicerat 2023-01-09
Sista ansökningsdag 2023-02-09

Tillbaka till lediga jobb