Operationssjuksköterska på Södertälje sjukhus:

Vi söker dig som är intresserad av att utvecklas som operationssjuksköterska med oss på Södertälje Operation och vidareutveckla vår verksamhet. Du ska vara flexibel och kunna ändra planering och arbetsuppgifter utifrån patienternas och verksamhetens behov. Vi är ett lite mindre sjukhus i regionen och vi jobbar tätt tillsammans i team runt patienten. Vår styrka på Södertälje sjukhus är att vi har många specialiteter. Du som operationssjuksköterska assisterar och instrumenterar både på gyn-, kir-, uro-, ort och kvinnokliniken. 

Din inskolningsplan utformas individuellt utifrån din tidigare erfarenhet. Stor vikt läggs vid din personlighet för att passa in i vår medarbetargrupp.

Anställningsform:

Heltid, dagtid. 100%

Dina kvalifikationer:

Du är specialistsjuksköterska med inriktning mot operationssjukvård.

Om Södertälje sjukhus:

Södertälje sjukhus ligger centralt i Södertälje med mycket goda kommunikationer med pendeltåg och buss. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på riktigt. Vi är stolta över att vara det lilla sjukhuset med korta beslutsvägar, närvarande chefer och goda anställnings förmåner. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag och tillgång till både friskvårdskonsult och träningslokaler. 

Vår vision:

Ditt sjukhus genom livet. Södertälje sjukhus är ett kombinerat akutsjukhus med planerad specialist- och förlossningsvård och närsjukhus med geriatrik, palliativ vård och ASIH, inom Region Stockholm. Här finns en trygg, tillgänglig och modern hälso- och sjukvård. Våra 1 300 medarbetare uppmuntras till samarbeten mellan verksamhetsområden och kunskapsutbyten. Som anställd får du tillgång till unik kompetensutveckling och möjlighet att göra karriär. Tillsammans tar vi Stockholm framåt.

 

Välkommen med din ansökan! För att din ansökan ska vara komplett bifoga både personligt brev och CV. 

Inlämnade ansökningshandlingar betraktas som allmän handling och kan på begäran lämnas ut till utomstående enligt Offentlighets- och sekretesslagen.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Södertälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/149
Kontakt
  • Maj Brand, 08-12325945
  • John Gerdin, 08-12325166
  • Anna-Karin Jonsson-Sihlén, 08-12325511
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, nåsvia08-12324000
Publicerat 2023-01-09
Sista ansökningsdag 2023-02-26

Tillbaka till lediga jobb