Tema Barn Astrid Lindgrens Barnsjukhus, OO Neonatalogi

Vi söker dig som är dietiststudent och vill arbeta som sommarvikarierande som nutritionsassistent till Neonatalverksamheten på Danderyd, Huddinge eller Solna. Du kommer arbeta kring de allra minsta nyfödda barnen. Låter det intressant så sök! 

Om oss

ME/OO Neonatologi på Karolinska Universitetssjukhuset är verksamheten för dig som vill arbeta med för tidigt födda och sjuka nyfödda barn och deras familjer. Vi finns både i Huddinge, Solna och Danderyd. Hos oss får du möjlighettill professionell stimulans och utveckling inom en bred verksamhet som omfattar neonatal intensivvård till vård på familjerum och ut i hemmet med neonatalhemsjukvård.

Vi arbetar med en familjecentrerad utvecklingsstödjande vårdform där vården anpassas individuellt utifrån barnets mognad och omvårdnaden av barnen sker i nära samarbete med föräldrarna. De för tidigt födda och sjuka nyfödda barnen får möjlighet att vara nära sina föräldrar dygnet runt - trots skörhet och stora medicinska behov. Vi arbetar ständigt med att utveckla bemötande och arbetssätt för att kunna tillgodose barnets - och hela familjens behov. 

Om tjänsten 

Arbetet som nutritionsassistent innefattar beredning av mat och tillredning av bröstmjölk/prematur formula och modersmjölksersättning. Du kommer under ordinarie dietistens ledning ansvara för patientens nutritionstillredning. Du kommer att ansvara för nutritionsberedningsdokumentationen för barnen. Du kommer också ansvara att barnets vårdnadshavare känner sig trygga med nutritionstillredning innan utskrivning. I arbetet följer du gällande rutiner, PM och föreskrifter. I arbetet ingår även att ansvara för underhåll av köksutrustning i nutritionsrum.

I rollen behöver du kunna arbeta aktivt efter gällande hygienföreskrifter.

Vi söker nutritionsassistent till Danderyd, Huddinge eller Solna.

Vi söker

Du behöver vara strukturerat och kunna arbeta självständigt. Vi vill att du har ett ödmjuk förhållningssätt gentemot omgivningen samt har ett gott samarbetsförmåga.

Kvalifikationer 

Krav:

  • Dietiststudent eller annan relevant bakgrund.

Meriterande:

  • Erfarenhet från arbete med livsmedel
  • Erfarenhet från arbete inom vård/omsorg 

Rekryteringsprocessen 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:

1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev (frivilligt)

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 20-35 timmar i veckan, helgtjänstgöring ingår, dagtid
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2022/10417
Kontakt
  • Petra Woren , petra.woren@regionstockholm.se
Facklig företrädare
  • Kommunal, kommunal.karolinska@regionstockholm.se
Publicerat 2023-01-02
Sista ansökningsdag 2023-01-29

Tillbaka till lediga jobb