Karolinska Universitetssjukhuset, Omvårdnadsområde Neurologi

Är du intresserad av neurologi och akutsjukvård och vill utvecklas in din roll som undersköterska på en plats där inget arbetspass det andra lik? Vi växer och söker dig som vill vara med och utveckla Stockholms bästa strokevård tillsammans med oss! 

Vi erbjuder

Hos oss kommer du att få:

 • Möjlighet att jobba med strokevård i framkant. Vill du utveckla din spetskompetens inom akutneurologi är det till oss du ska komma!
 • Personligt anpassad inskolning.
 • Fast schemarad för hållbar schemaläggning
 • Regelbundna internutbildningar över året.
 • Vi jobbar med kompetensutveckling bland annat med hjälp av Region Stockholms kompetensstege för undersköterskor inom verksamheten.  
 • Glada, kompetenta och trygga kollegor samt chefer med mångårig erfarenhet av neurologi, akutsjukvård och ledarskap.

Självklart kommer du även att kunna ta del av de erbjudanden och förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder så som generöst friskvårdsbidrag och fri öppen sjukvård. 

Om tjänsten

Inom Omvårdnadsområde Neurologi inom Tema Hjärta, Kärl och Neuro bedrivs behandling och forskning kopplad till den akuta fasen vid en stroke, men också vård och forskning av mer ovanliga neurologiska tillstånd och kärlsjukdomar i hjärnan. Vårt primära uppdrag är att ge specialistvård till patienter som drabbas av ocklusioner eller blödningar i hjärnan.

Vi tar emot patienter i behov av högspecialiserad strokesjukvård från stora delar av Stockholmsområdet såväl som närliggande regioner. Vår larmverksamhet bedrivs dygnet runt. På vår avdelning finns även en akut övervakningsenhet, NAVE, en intermediärvårdsenhet där vi har en medelvårdtid på ca 1,5 dygn. Vi ser en stadig utveckling och att medelåldern på våra patienter sjunker vilket kan förklaras med vårt specialistuppdrag att driva komplex neurologisk vård.

Tjänsten avser tillsvidareanställning dag/kvällstid samt två av fem helger. 

Vi söker

Vi söker dig som:

 • Har ett genuint intresse for neurologi och akutsjukvård.
 • Har lätt för att sätta dig in i andras situation, är lyhörd inför andras behov; känner av, lyssnar in och förmedlar information tydligt och rakt.
 • Tar eget ansvar för ditt arbete, är trygg i dig själv och håller dig positiv i pressade situationer.
 • Hjälper kollegor, tar egna initiativ utifrån gemensamma mål och rycker in där det behövs. 

Kvalifikationer

Krav: 

 • Utbildad undersköterska i form av gymnasieskolans Vård- och omsorgsprogram 3 år (2 500 poäng), Vård- och omsorgsprogrammet, Komvux, tre terminer (minimum 1 350 poäng) alternativt annan likvärdig undersköterskeutbildning.

  Vid annan likvärdig utbildning inom kommunal vuxenutbildning eller äldre utbildningar till undersköterska görs en individuell bedömning.

Meriterande: 

 • Erfarenhet av Cough Assists, NIV och trackeostomier
 • Erfarenhet av att arbeta som undersköterska inom akutsjukvård.
 • Goda kunskaper om patienter med olika neurologiska diagnoser.

Om rekryteringsprocessen

I denna rekryteringsprocess arbetar vi med fortlöpande urval. Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning.

Om du har tekniska problem med att skicka in dina betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning så vill vi att du först fullföljer din ansökan i rekryteringsverktyget. Därefter är du välkommen att skicka dina betyg via e-post till rekrytering.karolinska@regionstockholm.se. Glöm inte att skriva ditt för och efternamn samt referensnumret på den tjänst som du sökt. Sedan kommer du att få hjälp med att lägga in betygen i din ansökan. Notera att du behöver skicka in dina betyg till mailadressen innan sista ansökningsdag. Inkommer dina betyg efter sista ansökningsdag så kommer vi inte kunna lägga in dina betyg i din ansökan och därmed kommer din ansökan att bedömas som ofullständig.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Löneform Fast månads- vecko- eller timlön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Huddinge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2022/9661
Kontakt
 • Caroline Bengmark, Omvårdnadschef, 072-5840618
 • Katarina Zackrisson Lindblom, Omvårdnadschef, 072-4563804
Facklig företrädare
 • Kommunal, Ismahan Sabre, 08-12380582
Publicerat 2023-03-22
Sista ansökningsdag 2023-04-02

Wróć do ofert pracy