Beroendecentrum Stockholm, Järfälla/Upplands-Bro beroendemottagning

Beroendecentrum Stockholm är Sveriges största beroendeklinik. Vi erbjuder stöd och hjälp till personer som har problem med alkohol, narkotika, läkemedel eller spel. Vår verksamhet innefattar akut- och heldygnsvård, lokal öppenvård och högspecialiserad vård. Vi är också en universitetsklinik som bedriver forskning och utbildning.

Beroendecentrum Stockholm har fått i uppdrag att öppna en ny mottagning i Järfälla och vi söker nya medarbetare!

Sjuksköterskor sökes
Till vår nya mottagning i Järfälla/ Upplands-Bro söker vi nu flera sjuksköterskor. Mottagningen blir en del av Norra länets öppenvård som består av 11 mottagningar och som tar emot patienter med skadligt bruk och/eller beroende av alkohol, narkotika, läkemedel och spel. 

På mottagningen Järfälla/Upplands-Bro kommer ni att arbeta i ett tvärprofessionellt och sammansvetsat team bestående av sjuksköterskor, läkare, medicinsk sekreterare, enhetschef och psykolog. Mottagningen tar emot personer med skadligt bruk och/eller beroende av alkohol, narkotika och läkemedel. Mottagningen samverkar med socialtjänsten, psykiatrin och primärvården och andra vårdgrannar samt ingår i vårdkedja med Beroendecentrums heldygnsvård och Maria Ungdom. Arbetet sker i nära samarbete med Beroendecentrums övriga verksamheter.

Arbetsuppgifter
I ditt arbete som sjuksköterska ansvarar du för egna patienter och i samråd med läkare utför du bedömning och behandling utifrån evidensbaserade metoder. Vi använder vårdplaner för att öka patientens delaktighet och för att kunna följa upp behandlingens mål. Dokumentation sker journalsystemet Take Care.

Vi söker dig
Som är legitimerad sjuksköterska och har arbetat som sjuksköterska i några år och känner dig trygg i din roll gärna med vidareutbildning i psykiatri. Meriterande är arbete inom beroende och/eller psykiatrisk verksamhet.

Vem är du?
För att passa in hos oss har du ett stort engagemang för målgruppen. Du har en naturlig fallenhet för att samarbeta med andra och bidrar till ett öppet arbetsklimat. Du är inte rädd för förändringar och ställer dig positiv till att vara med och utveckla verksamheten tillsammans med dina nya kollegor. Du vill göra skillnad, arbetar gärna resultatinriktat och känner dig trygg i din yrkesroll som sjuksköterska.  Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vad vi erbjuder
Nu har du chans att vara med att starta upp en ny mottagning och tillsammans med dina kollegor kunna sätta er egen prägel på mottagningen. Vi söker nu sjuksköterskor till vår verksamhet där ni har möjlighet att vara med och starta upp en ny mottagning!

Vi erbjuder ett spännande och meningsfullt arbete med eget ansvar där kollegialt samarbete är en central del av arbetet. Inom Beroendecentrum Stockholm finns goda möjligheter för utveckling och utbildning. Vi vill hjälpa dig att utvecklas din profession och arbetar därför strukturerat utifrån kompetensmodeller för sjuksköterskor.
Vi arbetar aktivt med hälsofrämjande arbetsplatser och erbjuder olika förmåner som handledning och friskvårdsbidrag.

Läs gärna mer på www.beroendecentrum.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning. Heltid 40 tim./vecka, måndag-fredag.  Tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen att höra av dig till oss om du har några frågor om tjänsten!

Liselotte Steen Sektionschef Tel nr: 08-12347021
Bitr. Sektionschef Lillemor Gerdin Tel nr: 08-123 47081

Beroendecentrum Stockholm tillämpar alkohol- och drogtest samt registerkontroll vid nyanställning.

 

 

 

 

 

 

 

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Järfälla
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2022/7592
Kontakt
  • Liselotte Sten, Sektionschef, 08-12347021
  • Lillemor Gerdin. Bitr. sektionschef, 08-12347081
Facklig företrädare
  • Lena Elfström. Vårdförbundet, 08-12340490
Publicerat 2022-10-04
Sista ansökningsdag 2023-05-28

Tillbaka till lediga jobb