Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge, Akut och Reparativ Medicin

Är du legitimerad sjuksköterska och nyfiken på en mindre akutmottagning som är specialiserad inom öron, näsa och hals? Då är det kanske dig vi söker!

Vi erbjuder

Akutmottagningen Öron Näsa Hals (ÖNH) i Huddinge är Region Stockholms enda ÖNH-akut och vi tar emot patienter dygnet runt. Majoriteten av våra patienter är vuxna men barn är också välkomna. Patienterna kommer hit via Hänvisningsstödet eller via remiss.

I vår verksamhet är variationen stor vad gäller diagnoser och allvarlighetsgrad. Vi behandlar bland annat kraftiga näsblödningar, halsbölder, sårskador, sudden deafness och eliminerar främmande kroppar ifrån öron, näsor och halsar. En del patienter läggs in på vår vårdavdelning och vissa får komma tillbaka på återbesök.

Vi är ett litet och glatt arbetsgäng som söker dig som är driven, ansvarstagande och gillar tätt samarbete med dina kollegor. Vi har ett positivt arbetsklimat och strävar efter hälsosamma scheman. Som anställd hos oss får du ett intressant och utvecklande arbete i akutsjukvård inom öron, näsa, hals. Självklart får du som anställd också ta del av våra fina förmåner.

Om tjänsten

I arbetet som sjuksköterska på ÖNH-akuten ingår triagering och akut omhändertagande. Du har rollen som flödessjuksköterska eller som teamsjuksköterska och jobbar nära mottagningens undersköterska och läkare. Arbetstempot är stundtals högt varför vi värdesätter god samarbetsförmåga och tydlig kommunikation i ditt arbete.

När du inte arbetar patientnära vill vi kompetensutveckla dig genom månadsvisa föreläsningar och också på sikt erbjuda dig deltagande i Karolinska Institutets uppdragsutbildning inom ÖNH på 7,5 högskolepoäng. I tjänsten finns också möjlighet vid intresse att rotera till ÖNH:s vårdavdelning.

Tjänsten avser en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse. Arbetet är förlagt dag- och kvällstid samt helger.

Vi söker

Vi söker dig som:

  • Kommunicerar på ett tydligt sätt. Säkerställer att budskap når fram och att förväntningarna är klara för alla berörda parter. Påminner och följer upp.
  • Arbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.
  • Är lugn och kontrollerad i stressituationer eller pressade situationer. Du behåller ett realistiskt perspektiv på situationer och fokuserar på rätt saker.
  • Har förmåga att sätta sig in i någon annans perspektiv eller situation utan att ta över personens känslor.

Kvalifikationer

Krav:

  • Svensklegitimerad sjuksköterska.

Meriterande:

  • Erfarenhet av ÖNH-, barn-, akut- och kirurgisk vård.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:

1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev (frivilligt)
- Yrkeslegitimation 
- Bevis om specialistkompetens 

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Enligt överenskommelse
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Huddinge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2022/5547
Kontakt
  • Marie Åstedt, 08-58582261
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet Huddinge, vardforbundet.karolinska@regionstockholm.se
Publicerat 2022-08-01
Sista ansökningsdag 2022-09-04

Tillbaka till lediga jobb