100 år i trygga, säkra händer. Danderyds sjukhus 1922-2022.

Är du sjuksköterska med erfarenhet av slutenvård och ledarskap, titta hit! Vi söker ny Vårdenhetschef på avdelning 92.
Här värderas samarbete och god stämning i teamet och en hög vårdkvalitet. Hos oss får du ta del av en spännande vardag med mycket arbetsglädje, gott kamratskap med patienten i fokus!

 

Vårt anställningserbjudande

Gastrosektionen har under de senaste åren genomgått en expansion och är nu en av de största sammanhållna enheterna för gastroenterologi och hepatologi i Sverige. Vi söker en Vårdenhetschef som vill fortsätta att leda och utveckla vår avdelning.

Vårt arbetssätt och erbjudande:

  • Bred klinisk verksamhet med inflammatoriska tarmsjukdomar och leversjukdomar som de största patientgrupperna. Avdelning 92 är en akutvårdsavdelning med 12 vårdplatser och patienterna läggs in till avdelningen från akutmottagningen, som direktinläggning från hemmet eller via vår gastromottagning.
  • Teambaserat, tvärprofessionellt arbetssätt kring patienten. Teamet består av läkare, sjuksköterska, undersköterska, dietist, kurator, fysioterapeut och arbetsterapeut. Utöver det finns en koordinator (måndag-fredag) som har hand om alla inkommande samtal och en vårdsamordnare som ansvarar för utskrivningsprocessen.
  • Väletablerat samarbete mellan sluten - och öppenvård då rotationstjänster mellan enheterna förekommer. 


Arbetsbeskrivning

Som Vårdenhetschef för avd 92 har du budget- och medarbetaransvar för ca 30 medarbetare (undersköterskor och sjuksköterskor). Till din hjälp har du stöd av klinikens kvalitetsutvecklare, patientsäkerhetscontroller, utbildningsledare, HR-partner samt ekonomicontroller.

Du planerar och leder arbetet utifrån klinikens och sjukhuset krav och mål. Du samarbetar i ditt uppdrag med medicinsk ansvarig läkare. Vårdenhetscheferna inom verksamhetsområdet har ett nära samarbete där du också förväntas delta. Som stöd i ditt uppdrag har du tillgång till biträdande vårdenhetschef och bemanningsassistent.

I tjänsten arbetar du 100% som chef. Du rapporterar närmast till gemensam vårdchef för vårdavdelningarna på Endokrinologi, Gastroenterologi och Njurmedicin.

 

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska med flerårig och aktuell erfarenhet från slutenvården. För att axla rollen behöver du ledarerfarenhet. Det är meriterande om du även haft chefsposition.

 

Personliga egenskaper

Du trivs med att arbeta i en föränderlig och dynamisk verksamhet där idéer och nya angreppssätt är värdefulla för att kontinuerligt utveckla verksamheten. Ditt intresse för ledarskap gör även att du har förmågan att entusiasmera och leda dina medarbetare mot gemensamma mål.

Du har en personlig mognad med en inre trygghet, kommunicerar på ett tydligt sätt och har lätt för att skapa dialog. Vidare ser vi gärna att du är utvecklingsinriktad och tycker om att driva din verksamhet framåt genom att skapa en god dynamik i gruppen.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekrytering.

 

Övrigt

Danderyds Sjukhus AB tillämpar tidsbegränsande chefsförordnande på fyra år som sedan kan komma att förlängas i perioder om två år. Förordnandet kombineras med en tillsvidareanställning som sjuksköterska.

Arbetstid 40h/vecka. 
Vi tillämpar individuell lönesättning.

 

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

På Danderyds Sjukhus har vi en gedigen chefsrekryteringsprocess, med olika steg och tester. Den första intervjun sker med rekryterande chef och HR-partner. Om du går vidare i processen får du genomföra en personlighetstest och ett logiskt analytiskt test. Återkoppling från testerna genomförs i samband med att du träffar vår chefsrekryteringsgrupp på en djupintervju. Testerna används som ett komplement till dina erfarenheter och kompetenser med syfte att göra vår urvalsprocess kvalitetssäker och transparent.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2021/1981
Kontakt
  • Angela Leal Morán, Vårdchef, 08-123 572 88
Facklig företrädare
  • Vårdförbundets fackexpedition, 08-123 570 70
Publicerat 2021-11-16
Sista ansökningsdag 2021-12-07

Wróć do ofert pracy