Vill du vara del i en verksamhet som gör skillnad för barn och ungdomar? BUP Brommaplan söker en psykolog som tillsammans med övriga medarbetare inom enheten arbetar för att ge våra patienter god psykiatrisk vård.

BUP Brommaplan är en specialistvårdsenhet där barn och ungdomar 0-17 år med medelsvår och svår psykisk problematik bedöms, utreds och behandlas. På enheten arbetar cirka 35 medarbetare med ett brett spektrum av erfarenheter och kompetenser. Vi arbetar tvärprofessionellt för att ge bästa vård och bedömningar till barn och familjer med psykiatrisk problematik. Vi har mycket god stämning på mottagningen och strävar efter att medarbetare både ska kunna göra ett gott jobb och trivas tillsammans. Vår nyrenoverade mottagning är lättillgänglig på Brommaplan och med närhet till mataffärer, bussar och tunnelbana.

Arbetsbeskrivning

Din huvudsakliga arbetsuppgift är barn- och ungdomspsykiatriskt teamarbete i öppenvård. I arbetet ingår bland annat bedömning, utredning och behandling. Tjänsten kan utifrån kompetens och intresse utformas för att enbart innehålla något av dessa arbetsområden.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad psykolog.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av barn- och ungdomspsykiatriskt utrednings- och behandlingsarbete.

Personliga egenskaper

Arbetet kräver god samarbetsförmåga med såväl patienter och deras familjer, som arbetskamrater med olika yrken. Du behöver också vara strukturerad och stabil, d v s kan vara lugn och kontrollerad i stressfyllda situationer samt kan fokusera på rätt saker. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Vi erbjuder

BUP skapar goda förutsättningar för att du ska utvecklas och bli riktigt bra inom din profession. Som medarbetare har du förmåner såsom fri öppensjukvård, extra ersättning vid föräldraledighet, möjlighet till löneväxling, tjänstepension samt försäkringar. Vi erbjuder också flexibla arbetstider samt friskvårdsersättning (5.000 kr per år).

 

Övrig information

Intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden.

Provanställning kan komma att tillämpas.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Om oss

BUP Brommaplan är en del av BUP Stockholm. BUP Stockholm erbjuder specialiserad psykiatrisk vård för barn och ungdomar från 0 till 17 år inom Stockholms län. Vi är en del av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) som är en vårdgivare inom Region Stockholm. Tillsammans är vi cirka 1 000 anställda som varje år möter drygt 22 000 barn, ungdomar och deras familjer.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%/50%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3870
Kontakt
  • Enhetschef Julia Földes , 072-4411250.
Facklig företrädare
  • Psykologförbundet Liisa Holtay , 08-12340484.  
Publicerat 2024-06-14
Sista ansökningsdag 2024-06-25

Tillbaka till lediga jobb