Om Locum

Locum förvaltar, bygger och utvecklar cirka två miljoner kvadratmeter vårdfastigheter åt vår ägare Region Stockholm. Genom engagemang, innovation och samverkan erbjuder vi sjukvården och invånarna i länet attraktiva och hållbara vårdmiljöer. Vi säkerställer trygga fastigheter och möjliggör en säker sjukvård till nytta och glädje för nuvarande och framtida generationer stockholmare.

Din väg in som student hos Locum

Vi tycker att det vi gör är viktigt på riktigt. Är du student och nyfiken på att vara en del av vårt viktiga uppdrag? Välkommen att skicka in en intresseanmälan! 

Vi tar årligen emot praktikanter och studenter för praktik, examensarbete och sommarjobb. Som praktikant är det främst på vår förvaltningsavdelning, upphandlingsenhet eller projektavdelning som vi har platser att erbjuda.

Att ta emot studenter ser vi som mycket positivt och som en unik möjlighet för både dig som student och för oss som företag. Tänk vad vi kan lära av varandra!

För att du ska få en givande och utvecklande studentperiod hos oss, är vi noga med att göra en bra matchning samt säkerställa att kompetens, tid och engagemang finns hos din handledare. Vi tar aldrig emot fler studenter än vad vi kan sysselsätta.

Om du är intresserad av att göra praktik/exjobb hos oss är du välkommen att göra en intresseanmälan. Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du specificerar vilken typ av praktik eller exjobb du söker. Berätta gärna för oss om din nuvarande utbildning, vad du önskar uppnå hos din tid hos oss samt för vilken period din ansökan gäller.

Perioderna för exjobb och praktik varierar och vi kan tyvärr inte redogöra för när vi har möjlighet att ta emot studenter. Vi tar dock del av alla intresseanmälningar som vi får och återkommer till dig OM vi har möjlighet att ta emot dig och din profil matchar vårt behov.

Om du har någon fråga gällande din intresseanmälan eller något annat som rör rekrytering är du välkommen att kontakta HR-enheten på hr.locum@regionstockholm.se.

Välkommen in med din intresseanmälan!

Referensnummer 2024/3787
Kontakt
  • Lovisa Widén
Logga in och sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb