Vi söker en engagerad och nyfiken Administratör / Undersköterska som vill arbeta med expeditionsarbete.

Fysiologkliniken är en egen klinik med 50 medarbetare, som ingår i verksamhetensområdet Hjärt-och fysiologi. Vi bedriver diagnostik inom ekokardiografi, hjärt-MR, lungfunktion, urodynamik, kärldiagnostik, arytmi, neurofysiologi, nuklearmedicin och vi är ackrediterad enligt Swedac.  Våra patienter kommer på remiss från öppenvården eller från sjukhusets mottagningar eller avdelningar.

 

Arbetsuppgifter:

Arbetsuppgifterna för en administratör/undersköterska på Fysiologkliniken är ett omväxlande arbete som innebär kassatjänst, bokningar och mycket telefonkontakt med patienter och remittenter. I arbetsuppgifterna ingår bl.a att ankomstregistrera patienter, ha uppsikt i väntrummet, boka in patienter, skicka kallelser, TeleQ, av och-omboka patienter, ha kontroll över inneliggande/akuta remisser. På expeditionen hanterar man ca 20 000 remisser- patienter/år. Arbetet kräver god kunskap om klinikens olika undersökningar, förmåga att läsa och agera efter informationen i remisserna.

Du kommer att ingå i en grupp om 3-4 personer som arbetar på expeditionen och som delar på arbetsuppgifterna

 

Anställningsform:

Tillsvidare anställning, heltid, 39.30 tim/vecka med provanställning 6 månader.

Måndag-fredag dagtid

Tillträde: omgående eller efter överenskommelse

 

Kvalifikationer:

Vi söker dig administratör/undersköterska med erfarenhet av olika datasystem och expeditionsarbete. Meriterande är undersköterskeutbildning med flera års erfarenhet och eller erfarenhet av att arbeta med journalsystemet SECTRA och Take Care. Det är viktigt att du trivs med att arbeta med både patienter och administrativa arbetsuppgifter samt att du har en vilja att utvecklas och är bekväm med att göra självständiga bedömningar.

Goda kunskaper i svenska språket, i skrift och tal.

 

Personliga egenskaper:

Vi söker dig som har en positiv inställning, är ansvarstagande och noggrann, har god samarbetsförmåga och tycker om att arbeta självständigt och i grupp. Du gillar ett högt tempo och är flexibel och vill vara delaktigt i det framtida utvecklingsarbetet. Vi lägger stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Information om tjänsten lämnas av:

Nassrin Wandy Karlsson, Administrativ Chef
tel:08-123 58 501

Fackliga företrädare: Kommunal fackexpedition
tel:08-123 56116

Övrig information:

Som anställd på Danderyds sjukhus erbjuds du en individuell introduktion och kompetensutveckling, samt goda möjligheter till friskvård. Sjukhuset är lätt att nå med T-bana, bussar och Roslagsbanan.

 

Ansökningarna hanteras löpande. Välkommen in med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Omgående eller enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3683
Kontakt
  • Nassrin Wandy Karlsson, 08-12358501
Facklig företrädare
  • Kommunal, 08-12356116
Publicerat 2024-06-05
Sista ansökningsdag 2024-06-19

Tillbaka till lediga jobb