Folktandvården Stockholm

Vi på Folktandvården Stockholm arbetar, forskar och tänker på regionens munhälsa. Hos oss får du möjlighet att ta stora steg i din personliga utveckling. När du utvecklas till det bättre så gör även stockholmarnas folkhälsa det. Vi kallar det tandvård med ett gott syfte. 

Vill du vara med och bidra till Folktandvården Stockholms framgång tillsammans med dina kollegor? Folktandvårdens huvudkontor på Södermalm söker nu en IT-tekniker!

Uppdraget
I rollen som IT-tekniker är du en viktig del av att lösa våra kunders utmaningar gällande IT och teknik både akut och långsiktigt. En stor del av rollen är underhåll och förebyggande arbete inom IT. Du hjälper Folktandvården Stockholms medarbetare att utöka sin kunskap inom IT och teknik. Arbetet innebär mycket samarbete med kollegorna i supportteamet och kräver att du är nyfiken och lösningsorienterad. Du kommer att hantera 2:a linjens supportärenden i vår schemalagda supportorganisation gällande både verksamhetssystem och tekniska frågor. Du kommer även att utveckla och uppdatera instruktioner och dokumentation på vårt intranät. Även arbeta med övervakningssystem. I rollen ingår ansvar för beredskap (larmtelefon) enligt schema, cirka var 4:e vecka över helgen, med en ledig dag följande måndag.

IT-avdelningen består av 17 glada och kunniga personer som gemensamt jobbar med att stödja vår kärnverksamhet. Tillsammans med engagerade och tandvårdskunniga kollegor i företaget går vi till jobbet varje dag för att göra Stockholms munnar gladare, friskare och mer jämlika. Vårt huvudkontor ligger vid Medborgarplatsen på Södermalm i Stockholm. Vi har hybridarbetssätt där vi arbetar två dagar i veckan på kontoret alternativt ute på klinik och tre dagar hemifrån.

Folktandvården Stockholm erbjuder dig även olika förmåner såsom:

  • Friskvårdsbidrag på 5 000 kr.
  • Tjänstepension.
  • Löneväxling till pension.
  • Extra semesterdagar till dig över 40 år.
  • Tillägg vid föräldraledighet.
  • Möjlighet till del av incitamentsmodell.
  • Frisktandvård.
  • Subventionerad läkarvård.

Din bakgrund
Vi söker dig som har ett genuint intresse för IT och teknik. Goda kunskaper och erfarenhet av supportarbete med Windows 10, samt Microsoft 365. Vidare har du arbetat med Active Directory samt enklare serverhantering. Du är van vid felsökning av nätverk och kringutrustning som till exempel skrivare, skanner med mera. Du har även vana vid att arbeta i ett ärendehanteringssystem. Meriterande för rollen är om du har erfarenhet från tandvård och tandvårdssystem.

Som person har du har lätt för att se och beskriva helheten på ett pedagogiskt sätt. Du har ett kund- och resultatfokuserat arbetssätt och en vilja att utvecklas och lära nytt. Du uppmärksammar och tar tag i olösta problem samtidigt som du tar kundernas nuvarande och framtida behov i beaktning när du fattar ett beslut. Du behärskar det svenska språket och uttrycker dig väl i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Anställning
Välkommen med din ansökan senast 21 juni-2024. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning kan förekomma och tillträde enligt överenskommelse. Urval sker löpande och tjänsten kan då tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vill du veta mer?
Har du frågor rörande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta:
Katrin Windefalk avdelningschef IT, mail katrin.windefalk@regionstockholm.se.
Noomi Näsström verksamhetschef ATV, mail noomi.nasstrom@regionstockholm.se.
Amanda Gustafsson HR-partner/rekryterare, telefon 072-594 93 58, mail amanda.gustafsson@regionstockholm.se.

Som medarbetare hos Folktandvården Stockholm är du en av våra viktigaste resurser. Vi strävar efter en kultur som bygger på ett tillitsbaserat ledarskap och ett starkt medarbetarskap. Hos oss ska du våga att tycka annorlunda, ha goda möjligheter till vidareutveckling och du ska framförallt må bra. Tillsammans hjälps vi åt för att skapa en arbetsplats där vi trivs och vill arbeta länge.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3667
Facklig företrädare
  • Jörgen Karlsson, TT, 08-12315232
  • Susanna Fooladi, SRAT, 0707-276228
Publicerat 2024-06-07
Sista ansökningsdag 2024-06-21

Tillbaka till lediga jobb