Vill du vara del i och driva en verksamhet som gör skillnad för barn och ungdomar?

BUP Mellanvård Nordväst är en verksamhet inom BUPs intensiva öppenvård där vi ger en intensiv och flexibel vård inom den specialiserade barnpsykiatrin. Patienterna som erhåller mellanvård har ofta en låg funktionsnivå, med stor barnpsykiatrisk samsjuklighet. Vi träffar patient och föräldrar i hemmet, i annan närmiljö och på mottagningen. Det är ofta psykosociala påfrestningar i familjen och vi samarbetar då med både skola och socialtjänst. Vi arbetar enligt arbetsmodellen FACT, Flexible Assertive Community Treatment.

Mottagningen ligger på Arenavägen 33 i Globen-området. Vi värnar om en god arbetsmiljö samt håller oss uppdaterade inom vårt område genom att gå utbildningar, bjuda in föreläsare, har extern och intern handledning i bedömning, utredning och behandlingsmetoder. BUP Mellanvård nordväst är HBTQ-diplomerade.

På BUP Mellanvård Nordväst befinner du dig i ett sammanhang med bred och specialiserad kompetens. Vi är en personalgrupp på 18 anställda, bestående av psykologer, kuratorer, behandlare, läkare, sjuksköterskor, arbetsterapeut och administratör.

Arbetsbeskrivning

Som enhetschef arbetar du med att leda och fördela arbetet på mottagningen, utifrån BUPs uppdrag.

Det innebär:

- Att arbeta aktivt med ledarskap
- Att ha personal- och budgetansvar
- Att arbeta med vårdkvalitet och patientsäkerhet
- Att arbeta med kompetensförsörjning och utveckling
- Att arbeta med att skapa och upprätthålla en god arbetsmiljö
- Att arbeta med samverkan, både inom BUP och med vårdgrannar
- Att arbeta utifrån fastställda miljömål

Enhetschefen är underställd sektionschefen och ingår i BUP Sektion Intensiv Öppenvårds ledningsgrupp.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant ledarerfarenhet, gedigen erfarenhet av barn- och ungdomspsykiatri samt har vana av att arbeta uppdragsorienterat. Du har relevant akademisk grundexamen, t.ex. socionom, psykolog, läkare eller sjuksköterska. Det är meriterande om du har genomgått en chefsutbildning.

Goda chefs- och ledaregenskaper värderas högt, liksom erfarenhet av verksamhetsuppföljning och -utveckling.

Personliga egenskaper

Du bör vara strukturerad, uppgiftsorienterad, lyhörd och kommunikativ. God förmåga att samarbeta och att möta individer och grupper. Du bör ha förståelse för sammanhang och helhet, och ha god förmåga att tänka strategiskt. Det är viktigt att du kan fatta och förverkliga beslut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

BUP skapar goda förutsättningar för att du som medarbetare ska utvecklas och bli riktigt bra inom din profession. Som medarbetare har du förmåner såsom fri sjukvård, extra ersättning vid föräldraledighet, möjlighet till löneväxling, avtalspension samt försäkringar. Vi erbjuder också flexibla arbetstider samt friskvårdsersättning (5000 kr per år).

Anställningsform 

Tjänsten är en tillsvidareanställning i grundprofessionen, med ett treårigt förordnande som enhetschef. Tillträde enligt överenskommelse.

Övrig information

Skicka in din ansökan så snart som möjligt då vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.​


Vi ser fram emot din ansökan!

 

Om oss

BUP Mellanvård Nordväst är en del av BUP Stockholm. BUP Stockholm erbjuder specialiserad psykiatrisk vård för barn och ungdomar från 0 till 17 år inom Stockholms län. Vi är en del av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) som är en vårdgivare inom Region Stockholm. Tillsammans är vi cirka 1 000 anställda som varje år möter drygt 22 000 barn, ungdomar och deras familjer.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3588
Kontakt
  • Peter Ericson, Sektionschef, peter.ericson@regionstockholm.se
  • Sofia Borg, Biträdande Sektionschef, sofia.borg@regionsstockholm.se
Facklig företrädare
  • Gunilla Wurtzel, Akademikerförbundet SSR, 08-12340487.
  • Psykologförbundet, Liisa Holtay, 08-12340484.
  • Vårdförbundet, Lena Elfström, 08-12340495.
  • Vision, Ola Tellner, 08-12340481.
  • Läkarföreningen, Victor Nabseth, victor.nabseth@regionstockholm.se.
Publicerat 2024-06-03
Sista ansökningsdag 2024-06-17

Tillbaka till lediga jobb