Välkommen till BB Södertälje

- en plats där barn och nya idéer föds

BB Södertälje är Stockholms minsta förlossningsklinik där öppenvård, förlossning och eftervård är en sammanhållen enhet med varje födandes unika resurser och behov i fokus. Det skapar en lugn och trygg miljö för familjen. Det leder också till en inspirerande arbetsmiljö där vi satsar på såväl kvalitet som personlig utveckling.

Barnmorska på Södertälje sjukhus:  

Vi arbetar utifrån ett helhetsperspektiv där vården anpassas till individens behov. Kontinuerligt stöd har en central roll hos oss. Här erbjuds du som barnmorska fortbildning och kompetensutveckling inom omhändertagande av oväntat akut sjuka barn, förebyggande av komplicerade bristningar och komplementära metoder såsom akupunktur och aktiv baby.

Fördelar med att arbeta hos oss är:
- Öppet och stöttande klimat
- Gemenskap i en mindre arbetsgrupp
- Delat vårdgolv med möjlighet att placera resurser där de bäst behövs
- Möjlighet att följa familjen genom sammanhållen förlossning och eftervård
- Individuell schemaplanering
- Mentorprogram för alla nyanställda
- Möjlighet att påverka och delta i vårdutveckling

Dina personliga egenskaper:  

För att komma till din rätt hos oss tror vi att du är en människa med en stor empatisk förmåga och en stark teamkänsla. Du är prestigelös och nyfiken på att utvecklas i din yrkesroll.

Dina kvalifikationer:  

Leg. barnmorska med behörighet att verka inom svensk hälso- och sjukvård. I denna rekrytering är det ett krav på arbetslivserfarenhet inom förlossning och/eller eftervård. Vi ser gärna sökande med mångkulturell erfarenhet. 

Anställningsform:  

Tillsvidareanställning eller timanställning. Arbete dag/kväll, natt eller treskift.

Rekrytering till denna tjänst sker fortlöpande under ansökningstidens gång.

Om Södertälje sjukhus:

Södertälje sjukhus ligger centralt i Södertälje med mycket goda kommunikationer med pendeltåg och buss. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på riktigt. Vi är stolta över att vara det lilla sjukhuset med korta beslutsvägar, närvarande chefer och goda anställnings förmåner. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag och tillgång till både friskvårdskonsult och träningslokaler. 

Vår vision:

Ditt sjukhus genom livet. Södertälje sjukhus är ett kombinerat akutsjukhus med planerad specialist- och förlossningsvård och närsjukhus med geriatrik, palliativ vård och ASIH, inom Region Stockholm. Här finns en trygg, tillgänglig och modern hälso- och sjukvård. Våra 1 300 medarbetare uppmuntras till samarbeten mellan verksamhetsområden och kunskapsutbyten. Som anställd får du tillgång till unik kompetensutveckling och möjlighet att göra karriär. Tillsammans tar vi Stockholm framåt.

Välkommen med din ansökan! För att din ansökan ska vara komplett bifoga både personligt brev och CV. 

Inlämnade ansökningshandlingar betraktas som allmän handling och kan på begäran lämnas ut till utomstående enligt Offentlighets- och sekretesslagen.

 

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Södertälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3520
Kontakt
  • Elin Hedlund, 0812324213
Facklig företrädare
  • Maria Ström, Barnmorskeförbundet, 08-12324000
  • Cecilia Asp Paulrud, Vårdförbundet, 070-2253396
Publicerat 2024-06-03
Sista ansökningsdag 2024-08-11
Sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb