Vår härliga och mycket familjära vårdcentral ligger i norra Sollentuna, precis i anslutning till Norrvikens pendeltågsstation och ett härligt bostadsområde. 

På vårdcentralen är vi ett team på ca 22 medarbetare, med gedigna kunskaper och många med lång primärvårdserfarenhet. Vår arbetsgrupp består av en sammansättning av olika professioner:
fasta distriktsläkare samt ST & AT-läkare, distriktssköterskor, mottagningssköterskor, undersköterskor, psykologer och mediciniska sekreterare som alla kompletterar vårt fantastiska team! Vi är ett sammansvetsat team med högt i tak! Här blandas allvar med lättsamheter. 

Vi känner våra patienter väl och det är en mycket mysigt och familjär stämning hos oss, och vi söker en till familjemedlem! 

Vi erbjuder invånarna och våra patienter god vård på hög medicinsk nivå med fokus på patientsäkerhet och kvalitet. Vi ansvarar för cirka 8000 listade patienter. Vi bedriver läkarmottagning, sjuksköterska/distriktssköterskemottagning, hemsjukvård, astma/KOL mottagning, diabetessköterska samt medicinsk fotvård. Vi har även en välbemannad psykologmottagning. Du kan läsa mer om oss på Norrvikens vårdcentral (regionstockholm.se)

Vi kan erbjuda dig att arbeta på en vårdcentral med bra arbetsvillkor, en stimulerande arbetsmiljö i trevliga lokaler och kontinuerlig kompetensutveckling för dig i din yrkesprofession. Självklart har du möjligheten till distansarbete hos oss! Vi arbetar mycket med digitala kanaler och digitala möten!

SLSO erbjuder flera förmåner, bl.a har vi friskvårdsbidrag, fri sjukvård och erbjuder möjlighet till löneväxling. Här har vi ett generöst friskvårdsbidrag på 5000kr årligen samt ett väldigt förmånligt pensionsavsättningsavtal som utmärker sig väldigt gentemot andra arbetsgivare. Du kan läsa mer om det på Förmåner hos Stockholms läns sjukvårdsområde (regionstockholm.se)

Modern sjukvård kräver att vi samarbetar som välfungerande team för att säkerställa en god
patientsäkerhet. Vi lägger en stor vikt på teamarbete eftersom vi vet att kvaliteten i vården ökar genom ett teambaserat omhändertagande där olika yrkeskategorier samarbetar. Teamet runt patienten ska tillsammans skapa hög tillgänglighet, tidig upptäckt av psykisk ohälsa samt erbjuda patienterna stöd till egenvård, bedömning, behandling och uppföljning. 

Arbetsbeskrivning:

Som allmänspecialist träffar du patienter i alla åldrar på akut och planerad mottagning såväl digitalt som fysiskt. Du handleder AT, ST & BT- kollegor och stöttar övriga yrkeskategorier i medicinska bedömningar. Du drivs av kvalité i ditt arbete och är en god samarbetspartner bland kollegerna. Här finns möjlighet till olika ansvarsområden där du har dina specialintressen!

Välkommen till ett meningsfullt jobb!

Kvalifikationer:

Specialist i allmänmedicin med behörighet att verka inom svensk sjukvård. 

Anställningsform:

Tillsvidareanställning. 100% enligt överenskommelse. Arbetstid måndag-fredag. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde efter överenskommelse.

Personliga egenskaper:

Vi lägger stor vikt vid professionellt bemötande av både patienter och medarbetare. Planering och samordning är välbekanta begrepp för dig, du är bekväm med att arbeta självständigt och ta egna beslut. Egenskaper som är bra att ha i den här tjänsten är lyhördhet, flexibilitet och nytänkande.

Ett gott och respektfullt bemötande av patienter, närstående och kollegor samt förmåga att dela med sig av kunskap och information är av yttersta vikt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du passar in i arbetsgruppen.

Övrig information: 

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Norrviken
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3450
Kontakt
  • Simon Ottosson, Verksamhetschef, 070-2034207
Facklig företrädare
  • Gunilla Bergström, SLSO’s Läkarförening, 072-7249652
Publicerat 2024-06-01
Sista ansökningsdag 2024-06-20

Tillbaka till lediga jobb