Stockholms läns sjukvårdsområde, Norra Stockholms psykiatri, Avd 1


Söker du ett extraarbete där dagarna alltid är intensiva och varierande? Då ska du söka dig till oss på avdelning 1, Norra Stockholms psykiatri!

 

Beskrivning

Avdelning 1 är en akutpsykiatrisk observationsavdelning med 14 vårdplatser. Vi tar emot patienter dygnet runt och vårdar patienter i väntan på omplacering till annan avdelning/sjukhus. Patienterna som vårdas på avdelning 1 är dels från kliniker inom Region Stockholm, dels från andra regioner i Sverige men även från hela världen.

 

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska på avdelning 1 har du ett omväxlande arbete där du självständigt genomför samtal och bedömningar av patienters akuta vårdbehov. Du ansvarar, i nära samarbete med skötare, för att dokumentation upprättas.

Du ser fortlöpande efter patienternas psykiatriska och somatiska status och medverkar i undersökningar och behandlingar. Du har ett nära samarbete med övriga yrkeskategorier på avdelningen samt med vårdgrannar och andra intressenter som polis, kriminalvård och socialtjänst. I dina arbetsuppgifter förekommer även andra sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterskor

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet från psykiatri eller beroendevård, men det är inget krav.

Du är stresstålig och kan anpassa dig efter varierande behov. Du kan prioritera ditt arbete på ett strukturerat sätt och har en god förmåga att både arbetsleda och delegera uppgifter.

 

Villkor

Intermittent timanställning/ev. vikariat över sommaren. Heltid/deltid

 

Övrig information

Vid frågor kontakta Enhetschef Hannu Maaranen:

hannu.maaranen@regionstockholm.se

 

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenkommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Enligt överenskommelse
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3421
Kontakt
  • Hannu Maaranen, 08-12349216
Facklig företrädare
  • Lena Elfström, Vårdförbundet, 08-12340490,lena.elfstrom@regionstockholm.se
Publicerat 2024-05-28
Sista ansökningsdag 2024-06-20

Tillbaka till lediga jobb