Kom till oss och var med i ett härligt mottagningsgäng!

 

Vårt anställningserbjudande

Vi erbjuder ett omväxlande arbete med många kontaktytor. Som medicinsk sekreterare är Du en viktig kugge för att vår komplexa verksamhet ska fungera. Omställningen till allt fler digitala gränssnitt i vårdarbetet är påtagligt även på den administrativa området. En del av uppgifterna delas med kollegorna i arbetslaget och den andra delen är fokuserad mot fördjupat arbete i specifika enheter. Du får möjlighet att vara del av både ett starkt sekreterarlag och våra rehabteam bestående av läkare, hälsoprofessioner och omvårdnadspersonal. 

 

Arbetsbeskrivning

Tjänsten är en kombination av sedvanliga uppgifter så som journalskrivning, diagnosregistrering bokning av patientbesök, beställning av tolk och sjukresor m.m. men med en hög grad av komplexitet, då verksamheten sträcker sig över flera öppenvårdsenheter och slutenvård. Du är delaktig i remisshantering tillsammans med klinikens läkare och i tjänsten ingår intern och extern samordning inom och mellan olika enheter för komplexa patientgrupper inför bokning av patientbesök. På rehabmottagningen arbetar sekreterare, sjuksköterskor och undersköterska tätt tillsammans för en väl fungerande verksamhet. Man delar på att ta emot och hantera telefonsamtal samt att viss telefonrådgivning till patienter. 

 

Kvalifikationer

Mycket goda kunskaper i svenska språket, medicinsk terminologi, DRG/KVÅ, 1177.se, Alltid Öppet och Officepaketet. Erfarenhet av arbete i rehabiliteringsmedicinsk verksamhet är meriterande samt tidigare vårderfarenhet inom neurologisk rehabilitering.  

 

Personliga egenskaper 

Arbetet ställer höga krav på flexibilitet, initiativförmåga och problemlösningsförmåga. Du behöver vara nyfiken, ha mycket god samarbetsförmåga och hög servicekänsla. Du är noggrann, kan organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt, samt är lyhörd för att skapa en positiv stämning i din kontakt med patienter och medarbetare. Du är öppen för förändringar och utveckling i ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

 

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3395
Kontakt
  • Maria Johansson, enhetschef, 08-12359222
  • Anna Uher, enhetschef, 08-12357914
Facklig företrädare
  • Vision fackförbund, 08-12357222
Publicerat 2024-05-27
Sista ansökningsdag 2024-06-10

Tillbaka till lediga jobb