Välkommen till VO Anestesi på Södertälje sjukhus, vi ansvarar för narkos- och preoperativ bedömning, smärtmottagningen samt intensivvården. Under 2017 flyttade VO Anestesi in i toppmoderna lokaler. De nya lokalerna erbjuder en mycket bra arbetsmiljö för både patienter och personal. Vi är det lilla sjukhuset med ett stort hjärta. Vi har korta beslutsvägar och ett bra samarbetsklimat, där du har stora möjligheter att påverka. Vill du bli en av oss? 

ST-läkare på Södertälje sjukhus:  

Du erbjuds en fullständig specialistutbildning i Anestesi. Utbildningsplan läggs upp utifrån dina tidigare erfarenheter inom specialiteten. 

Dina personliga egenskaper:  

Du har ett genuint intresse för anestesin och vill tillsammans med oss, arbeta för en god vård av hög kvalitet. Att bidra till verksamhetens utveckling ser du som en naturlig del av ditt arbete och du har lätt för att skapa bra möten med såväl patienter som arbetskamrater samt våra samverkansparter. Du skall kunna kommunicera på ett tydligt sätt.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och förväntar oss att du är en person som bidrar med engagemang och arbetsglädje.

Dina kvalifikationer:  

Du är legitimerad läkare med behörighet att verka inom svensk hälso- och sjukvård. Du har yrkeserfarenhet av arbete inom anestesi.

Anställningsform:  

Tillsvidareanställning, heltid. 

Om Södertälje sjukhus:

Södertälje sjukhus ligger centralt i Södertälje med mycket goda kommunikationer med pendeltåg och buss. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på riktigt. Vi är stolta över att vara det lilla sjukhuset med korta beslutsvägar, närvarande chefer och goda anställnings förmåner. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag och tillgång till både friskvårdskonsult och träningslokaler. Läs om våra medarbetare här.

För att din ansökan ska vara komplett ska du bifoga både personligt brev och CV. Välkommen med din ansökan!

Då vi är en myndighet betraktas inlämnade ansökningshandlingar som allmän handling och kan på begäran lämnas ut till utomstående enligt Offentlighets- och sekretesslagen.

Vår vision:

Ditt sjukhus genom livet. Södertälje sjukhus är ett kombinerat akutsjukhus med planerad specialist- och förlossningsvård och närsjukhus med geriatrik, palliativ vård och ASIH, inom Region Stockholm. Här finns en trygg, tillgänglig och modern hälso- och sjukvård. Våra 1 300 medarbetare uppmuntras till samarbeten mellan verksamhetsområden och kunskapsutbyten. Som anställd får du tillgång till unik kompetensutveckling och möjlighet att göra karriär. Tillsammans tar vi Stockholm framåt.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Södertälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3387
Kontakt
  • Håkan Kalzén, 08-12325190
  • Jeanette Karlsson, 08-12324000
Facklig företrädare
  • Läkarförbundet, 08-12324000
Publicerat 2024-05-27
Sista ansökningsdag 2024-06-10

Tillbaka till lediga jobb