Norra Stockholms psykiatri, Specialistpsykiatrisk mottagning 4 St Eriksplan


Vill du ha variation i ditt arbete, arbeta individuellt och i team - sök dig då Specialistpsykiatrisk mottagning 4, St Eriksplan!

Beskrivning

Specialistpsykiatrisk mottagning 4 är en öppenvårdsmottagning inom Norra Stockholm psykiatri (NSP), som ligger centralt vid S:t Eriksplan. I februari delades en större mottagning till två mindre varav vi är en utav dem. Känner du för att vara med i en ”nystart” är detta rätt tid att börja hos oss!
Mottagningen har ett allmänpsykiatriskt basuppdrag där vi arbetar med läkemedelsbehandling, psykopedagogisk behandling, arbetsterapeutiska insatser, psykosocialt arbete och gruppbehandlingar. I samma hus på Atlasområdet sitter även andra högspecialiserade öppenvårdsmottagningar som tillhör NSP, närheten till dessa möjliggör gott samarbete mottagningarna emellan. 
Vi är ca 25 medarbetare som är uppdelade i två team. Vår arbetsgrupp på mottagningen består av en stor bredd av yrkeskompetenser såsom läkare, sjuksköterskor, psykologer, kuratorer, arbetsterapeuter, skötare samt medicinska sekreterare. På mottagningen blir du en utav fem psykologer.

Arbetsuppgifter

Som psykolog på vår mottagning arbetar du med både utredning och behandling av samtliga psykiatriska tillstånd. En primär arbetsuppgift är att utföra neuropsykiatriska utredningar, det kan också vara aktuellt att göra en del av basutredningen för nya patienter och bedömning inför patienters deltagande i olika typer av insatser.

Psykoterapi som bedrivs utgår från KBT. Vid ADHD erbjuder vi huvudsakligen gruppbehandling, individuell behandling erbjuds framför allt vad gäller övriga diagnoser. Du kommer ha tillgång till handledning av externa handledare i både KBT och i utredningsarbete. Arbetet på mottagningen är teambaserat och du arbetar tillsammans med såväl psykologkollegor som med andra yrkesgrupper. Vi förväntar oss att du är engagerad i psykologgruppen och teamets utvecklande.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad psykolog med ett stort intresse och engagemang för patientgruppen och som trivs med att samarbeta. Vi ser gärna att du har erfarenhet från psykiatrin, meriterande om du tidigare arbetat med neuropsykiatriska utredningar. Du har utvecklat förmågan att kunna möta människor med skiftande mående. Du behöver vara självständig, flexibel och ha förmåga att skapa goda relationer med patienter och kollegor. Du har KBT i din utbildning och gärna erfarenhet av patientgruppen.

Villkor

Heltid, tillsvidare, tillträde enligt överenskommelse.

Förutom intressanta och utvecklande arbetsuppgifter i en omväxlande miljö erbjuder vi bland annat:

Kompetensutveckling Fri sjukvård i öppenvård Friskvårdstimme och friskvårdsbidrag Flextid

Information om tjänsten lämnas av enhetschef Johanna Evengård tel: 08 123 488 72

Vi tillämpar registerkontroll innan beslut om anställning. Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3376
Kontakt
  • Johanna Evengård, 08-12348872
Facklig företrädare
  • Liisa Holtay, Psykologförbundet, 08-12340484
Publicerat 2024-05-24
Sista ansökningsdag 2024-06-14

Tillbaka till lediga jobb