Biträdande vårdenhetschef med nattansvar i kombination med klinisk sjukskötersketjänstgöring.

Vi kommer att förstärka ledarskapet för våra nattmedarbetare med en biträdande vårdenhetschef som tillsammans med övriga chefer kommer att driva vår ortopediska slutenvård. Vi ser gärna att du är en erfaren chef och ledare som med energi, klokhet och stor samarbetsförmåga levererar säker vård i trygga händer. Tjänsten innebär huvudsakligen tjänstgöring nattetid.

 

Arbetsbeskrivning

Som biträdande vårdenhetschef med nattansvar kommer du att leda, utveckla och driva vår verksamhet framåt. Du planerar arbetet utifrån klinikens/sjukhusets mål och krav tillsammans med vårdenhetschef. Viktigt är att motivera, utveckla och tillsammans med dina medarbetare forma ett smidigt, tydligt och patientsäkert arbete på natten. Du ansvarar för utvecklings- och lönesamtal med de av våra medarbetare som arbetar fast natt. Vi ser gärna att du i ditt arbetssätt är flexibel och aktiv, då du i din roll är en viktig pusselbit i klinikens förbättrings/förändringsarbete. I tjänsten ingår kliniskt sjuksköterskearbete med pass kväll/natt och helg.

 

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska. Du har tidigare chefs- och ledarerfarenhet samt varit med och drivit förändrings- och utvecklingsarbete. Erfarenhet av akutsjukvård är meriterande.

Vi söker dig som:

  • Är en handlingskraftig och inspirerande ledare.
  • Bedriver ett tydligt ledarskap och är bekväm med att fatta beslut.
  • Har ett prestigelöst förhållningssätt och är trygg i dig själv.
  • Har kunskap och förmåga att skapa en god arbetsmiljö.
  • Vill utveckla dina medarbetare och visar personlig omtanke.
  • Har en god samarbetsförmåga och är tydlig i din kommunikation.

 

Övrigt

Danderyds sjukhus AB tillämpar tidsbegränsat chefsförordnande på två år. Förordnandet kombineras med en tillsvidareanställning i den egna professionen.

Som anställd på Danderyds sjukhus får du ersättning för sjukvård, ett friskvårdsbidrag på 5000 kr per år och tillgång till det välutrustade personalgymmet Lyftet för endast 540 kr per år. Du erbjuds personalparkering till förmånligt pris samt personalbostad vid behov. Vi har förmånliga ersättningar för dig som är föräldraledig. Utöver det finns pension, semester, företagshälsovård, försäkringar och löneväxling.

Allt om dina förmåner

 

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3339
Kontakt
  • Christine Saverstam, 08-12359954
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, 08-12357070
Publicerat 2024-05-24
Sista ansökningsdag 2024-06-07

Tillbaka till lediga jobb