Undersköterska sökes till Sigtuna läkarhus!

Vill du ha ett meningsfullt jobb som undersköterska på Sigtuna läkarhus då är du välkommen att söka tjänsten till hemsjukvården. Vi sätter teamarbetet högt för att tillsammans sköta vårt uppdrag och utveckla vår verksamhet. Vårt mål är att vara det självklara valet för såväl patienter som medarbetare.

Om oss

Sigtuna läkarhus är en verksamhet inom primärvården i Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO), som är en av Sveriges största vårdgivare. Våra medarbetare gör skillnad nu och i framtiden. Läs mer om oss på www.slso.sll.se. Vi erbjuder en arbetsplats med goda arbetsvillkor, individanpassad inskolning, digitala besök, trevlig personalgrupp med mycket arbetsglädje och engagemang. Vi erbjuder även generöst frisvårdsbidrag, möjlighet till fortbildning, fri sjukvård, extra ersättning vid föräldraledighet och möjlighet till löneväxling. Du kan läsa mer om oss på Sigtuna läkarhus vårdcentral (regionstockholm.se)

Vi erbjuder:

Inom SLSO finns goda möjligheter för att du som medarbetare ska utvecklas och bli riktigt bra inom din profession. På vårt intranät finns information för dig som nyanställd som stöd i din introduktion när du börjar hos oss. Vi har ett antal obligatoriska utbildningar och utöver detta finns ytterligare möjligheter till kompetensutveckling.

Vi erbjuder också våra medarbetare förmåner såsom flexibla arbetstider, friskvårdsersättning, fri öppen hälso- och sjukvård samt tjänstepension mm. Du kan läsa mer om oss på Förmåner hos Stockholms läns sjukvårdsområde (regionstockholm.se)

Arbetsbeskrivning:

Alla förekommande arbetsuppgifter som undersköterska på laboratorium, hemsjukvård och vid behov även i mottagning. Detta görs utifrån individuella delegeringar där det krävs att du klarar kunskapsprov samt visar praktiskt att du har de kunskaper som krävs för uppdraget.

Kravspecifikation:

Undersköterska med bevis för skyddad yrkestitel från Socialstyrelsen och behörighet att verka inom svensk sjukvård. Erfarenhet av att ha arbetat i Primärvården och hemsjukvård. Erfarenhet av journalsystemet TakeCare är meriterande. B-körkort är ett krav.

Anställningsform:

Tillsvidareanställning. Heltid 75%. Arbetstid måndag-fredag. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde efter överenskommelse.

Personliga egenskaper:

Vi söker dig som har ett positivt förhållningssätt och som bidrar till ett gott arbetsklimat. Du behöver ha lätt för att samarbeta i grupp men även kunna ta eget ansvar. Arbetsbelastningen kan variera vilket ställer krav på flexibilitet, stresstålighet och ett strukturerat arbetssätt. Vi kommer att fästa stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrig information:

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskomelse
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 75%
Ort Sigtuna
Län Uppsala län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3330
Kontakt
  • Pierre Conde, Verksamhetschef, 0702141913
Facklig företrädare
  • Nurgül Dinler, Kommunal, 010-4429009
Publicerat 2024-05-24
Sista ansökningsdag 2024-06-09

Tillbaka till lediga jobb