Är du intresserad av smärta och smärtbehandling och vill arbeta i ett positivt interprofessionellt team med fokus på postoperativ smärtbehandling? Vi söker dig som vill arbeta som smärtsjuksköterska på Sös!

Dina arbetsuppgifter kommer ffa att vara uppföljning av avancerad postoperativ smärtbehandling vilket innebär att du stödjer personalen på vårdavdelningarna i deras arbete med patienter med pumpbaserade smärtbehandlingar, såsom t ex epiduralbehandlingar för postoperativ smärtbehandling, ketanestinfusioner och nervblockader. Du undervisar bedside och stöttar personalen i deras arbete kring smärta och smärtbehandling.

Du arbetar självständigt men är en viktig del i det postoperativa teamet tillsammans med läkare och vid behov även psykolog.

Vi har ett stort utbildningsuppdrag och tar emot ST-läkare inom anestesi/intensivvård men även läkare från andra verksamhetsområden som vill fördjupa sina kunskaper inom området smärta. Vi anordnar många utbildningar och bedriver sjukhusövergripande utveckling inom området smärta, smärtbehandling och palliativ vård. Vi har också en öppenvårdsmottagning där patienter med smärta och särskilda behov kan komma för bedömning och uppföljning pre- och postoperativt. Vi tar också emot patienter med smärtproblematik på remiss från primärvården. Patienterna bedöms av specialistläkare och vid behov i team med psykolog och sjuksköterska. Vi erbjuder läkemedelsbehandlingar, psykologiska behandlingsmetoder och TENS som behandlingsmetod.

Som smärtsjuksköterska är du en viktig del i det interprofessionella teamet som består av två specialistläkare, tre specialistsjuksköterskor och en psykolog. Här finns stora utvecklingsmöjligheter om du är intresserad av smärta och smärtbehandling!  

  

Personliga egenskaper:
* Du är självständig i din yrkesutövning och har god förmåga att samarbeta i team med alla yrkeskategorier.

* Du har mycket god kommunikationsförmåga samt har förståelse för patienternas behov och upplevelser.

* Du är strukturerad och kan prioritera. Du har intresse för undervisning och utvecklingsarbete.

* Du är positiv i ditt förhållningssätt, engagerad och lyhörd.

Anställningsform:
Tjänsten är 40 tim/vecka. Arbetstiderna är dagtid kl 7.30-16 men kan anpassas efter behov. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Vi kommer löpande att gå igenom ansökningarna och kan komma att kalla till intervju innan sista ansökningsdag.

Kvalifikationer:
Specialistsjuksköterska inom anestesi/intensivvård, onkologi eller kirurgi. Det är önskvärt med magisterexamen, utbildning inom smärta och förbättringskunskap samt erfarenhet av arbete inom smärtverksamhet. Vi lägger stor vikt personliga egenskaper och lämplighet.

Information om tjänsten lämnas av:
Anna Lena Brantberg
Chef Smärtsektionen
Tel. 08-123 628 92

Fackliga företrädare:  
Johanna Palmqvist
Vårdförbundet
tel: 08-123 628 38  

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3304
Kontakt
  • Anna Lena Brantberg, 08-12362892
Facklig företrädare
  • Johanna Palmqvist, Vårdförbundet , 08-12362838
Publicerat 2024-05-23
Sista ansökningsdag 2024-06-04

Tillbaka till lediga jobb