Karolinska Universitetssjukhuset, Tema Inflammation och Åldrande

Är du intresserad av äldrevård och letar efter ett meningsfullt arbete? GAVA Inflammation i Huddinge expanderar med en stark teamkänsla och gör verklig skillnad. Vi söker nu en ny kollega för att bidra till vår avancerade geriatriska sjukvård i världsklass. Om du vill vara med och stötta vårt ordinarie team när behov uppstår, är det dig vi letar efter!

Du erbjuds

 • en plats i ett kompetent och stöttande team med högt i tak och där vi värdesätter dig som individ
 • en individuellt anpassad introduktion utifrån dina tidigare erfarenheter
 • ett utvecklande arbete med sköra äldre som ofta har flera bakomliggande diagnoser

Om tjänsten

Som undersköterska är du en viktig del i teamet där du ansvarar, tillsammans med sjuksköterska, för omvårdnaden av tilldelade patienter. Arbetet är varierande och inkluderar exempelvis ta NEWS-kontroller, basal omvårdnad, omläggning av sår, katetersättning, blodprovstagning, EKG etc. Du kommer arbeta inom en hög vårdnivå med stort fokus på akutsjukvård för sköra äldre. Som undersköterska hos oss arbetar du med akutsjukvård för de mest sköra äldre.

Kvalifikationer

Krav:

 • Bevis om skyddad yrkestitel för undersköterskor eller arbetsgivarintyg som styrker att du hade tillsvidareanställning som undersköterska 1 juli 2023 i enlighet med övergångsbestämmelserna (2021:739) i Patientsäkerhetslagen (2010:659). Du som söker med arbetsgivarintyg ska bifoga betyg från din undersköterskeexamen. 

Meriterande:

 • Tidigare erfarenhet inom akutsjukvård
 • Tidigare erfarenhet inom vård av äldre

Vi söker dig som

 • tar ansvar för din uppgift och själv strukturerar ditt angreppssätt samt driver processer vidare
 • har lätt för att anpassa sig till ändrade omständigheter och förändrar snabbt sitt synsätt och tillvägagångssätt. Ser möjligheter i förändringar
 • är lugn, stabil och kontrollerad i stressituationer eller pressade situationer. Behåller ett realistiskt perspektiv på situationer och fokuserar på rätt saker
 • arbetar bra med andra. Är lyhörd och smidig; lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt, är prestigelös nog att rycka in där det behövs
 • är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i sitt bemötande. Har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger sig för att leverera lösningar.

Om rekryteringsprocessen

Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Så skicka in din ansökan redan dag!

För att din ansökan ska bedömas komplett ska den innehålla bevis om skyddad yrkestitel från Socialstyrelsen eller arbetsgivarintyg som styrker tillsvidareanställning som undersköterska 1 juli 2023. Notera att du som söker med arbetsgivarintyg även behöver bifoga betyg från din undersköterskeexamen för att ansökan ska bedömas komplett.

Läs mer om skyddad yrkestitel för undersköterskor här.

Läs mer om övergångsbestämmelserna i Patientsäkerhetslagen (2010:659) här.

Varmt välkommen med din ansökan - Tillsammans är vi Karolinska!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3163
Kontakt
 • Frida Ostonen Peelen, 072-5840743
Facklig företrädare
 • Kommunal, kommunal.karolinska@regionstockholm.se.se
Publicerat 2024-05-23
Sista ansökningsdag 2024-05-28

Tillbaka till lediga jobb