Vill du göra skillnad för barn och ungdomar som har sin vård på barnsjukhus? BUP Konsultenhet söker nu en kurator med barnpsykiatrisk kompetens.

BUP Konsultenhet erbjuder barnpsykiatrisk bedömning och behandling på specialistnivå till patienter vars psykiatriska problematik är förknippad med/orsakad av underliggande somatisk sjukdom. Det kan vara barn med allvarlig eller kronisk sjukdom som t ex cancer och diabetes. Målgrupper är även barn och ungdomar med funktionella tillstånd och misstänkt immunpsykiatri. BUP Konsultenhet tar emot remisser från barnsjukhusen i Stockholm och gör barnpsykiatriska bedömningar och erbjuder behandling, i nära samarbete med barnmedicin. I uppdraget ingår även att delta i psykosociala ronder och ge konsultation till barnsjukhusens personal.

Arbetsbeskrivning

- Barnpsykiatrisk bedömning och behandling.
- Deltagande i psykosociala ronder på barnsjukhusen.
- Samverkan med vårdgrannar, skola och socialtjänst.

Kvalifikationer

Socionomutbildning samt utbildning i psykoterapi är ett krav och erfarenhet av barnpsykiatriskt arbete och intresse för pediatrisk konsultationspsykiatri är meriterande.

Personliga egenskaper

Vi söker Dig som är strukturerad och har en god samarbetsförmåga och uppskattar teamarbete. För att lyckas i rollen ska du vara trygg och stabil. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en arbetsplats med utvecklingsinriktade, engagerade och kompetenta kollegor som vill göra ett gott arbete för patienterna, och samtidigt ha roligt tillsammans på jobbet! Vi är också måna om varandra och generösa med kollegialt stöd. Som nyanställd hos oss får du alltid en mentor. Vi har förmåner som fri sjukvård, flextid, friskvårdsbidrag (5000 kr/år) och friskvårdstimme.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Om oss

BUP Konsultenhet är en del av BUP Stockholm. BUP Stockholm erbjuder specialiserad psykiatrisk vård för barn och ungdomar från 0 till 17 år inom Stockholms län. Vi är en del av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) som är en vårdgivare inom Region Stockholm. Tillsammans är vi cirka 1 000 anställda som varje år möter drygt 22 000 barn, ungdomar och deras familjer.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3119
Kontakt
  • Marlene Waltman, enhetschef, 08-12352099.
Facklig företrädare
  • Gunilla Wurtzel, Akademikerförbundet SSR, 08-12340487.
Publicerat 2024-05-15
Sista ansökningsdag 2024-05-30

Tillbaka till lediga jobb