Är du sjuksköterska och vill ha ett självständigt och varierande arbete där du gör skillnad för människor varje dag? Nu söker vi en ny kollega till vårt befintliga team inom hemsjukvården med inriktning mot LSS-boenden och daglig verksamhet.

Om tjänsten

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att ansvara för våra patienters hälso-och sjukvårdsbehov upptill sjuksköterskenivå. Du kommer arbeta mot LSS-boenden samt dagliga verksamheter. I uppdraget utför du bedömningar utifrån aktuellt hälsotillstånd, och följer upp medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser. En del i uppdraget är att dokumentera och säkerställa i informationsöverföring, för den enskilde. I rollen kommer du att leda omvårdnadsarbetet och stödja patienterna till en meningsfull vardag.
Du har ett nära samarbete med kollegor, fysioterapeuter, arbetsterapeuter, läkare vid vårdcentral och övrig omsorgspersonal. 

Dina arbetsuppgifter omfattar bland annat:

  • Omvårdnadsansvar
  • Bedömningar
  • Läkemedelshantering
  • Samarbete med vårdkontakter

Om vårt erbjudande:

Som sjuksköterska hos oss arbetar och planerar du självständigt dina dagar. Du arbetar dagtid måndag-fredag. Vi samlas engång i månaden för att äta frukost och vi har ett mycket gott arbetsklimat med lätt till skratt. Vi erbjuder friskvårdsbidrag på 5000 kr per år. Du kan läsa mer om våra förmåner här.

Om dig

För den här tjänsten behöver du:

  • Vara legitimerad sjuksköterska 
  • Ha körkort för personbil

Det är meriterande om du också har:

  • Förskrivningsrätt
  • Erfarenhet inom området funktionsvariation

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Då arbetet som sjuksköterska är ett självständigt arbete behöver du vara trygg i din profession, du tar ansvar och har ett reflekterande förhållningssätt. Du har god kommunikativ förmåga och kan anpassa din information utefter situation och patientens behov. Du har lätt för att anpassa dig och ditt arbetssätt utifrån ändrade förutsättningar och ny information samt ser möjligheter i förändringar. Eftersom du kommer att möta många olika typer av människor är det viktigt att du har lätt för att samarbeta och alltid sätter patienten i fokus.

Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om oss

Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör vårdbolaget Tiohundra unikt i Sverige.

Vi driver bland annat akutsjukhuset i Norrtälje, vårdcentraler, psykiatri, äldreboenden, BVC, LSS-verksamheter och hemtjänst. Med innovativa och effektiva arbetssätt vill vi höja kvaliteten och skapa mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare.

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 1 September eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Norrtälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3072
Kontakt
  • Jenny Mörnberg, 0812327439
Facklig företrädare
  • Nås via vår växel, tel, 0176-10100
Publicerat 2024-05-14
Sista ansökningsdag 2024-05-28

Tillbaka till lediga jobb