Vill du göra din ST på en välfungerande vårdcentral några mil norr om Stockholm? Vi är en liten vårdcentral där vi har en familjär stämning, hjälper varandra och har hög kompetens bland våra medarbetare. Välkommen till Bergshamra vårdcentral i vackra Roslagen!

Om tjänsten

Som ST-läkare inom primärvården i Tiohundra erbjuds du en flexibel arbetsmiljö. Du kommer ingå i en stabil, välfungerande läkargrupp, där man har sina egna listade patienter. Vi trivs tillsammans och stöttar varandra. Som ST-läkare på Tiohundra kommer du även snabbt att märka av den täta och personliga kontakten med såväl specialisterna på Norrtälje sjukhus som personalen på de övriga vårdcentralerna. Denna tjänst inleds först med ett vikariat motsvarande heltid på 3 månader eller om du har gjort din AT-tjänstgöring på vårdcentralen.  

Dina arbetsuppgifter omfattar bland annat:

 • Sedvanligt mottagningsarbete vilket inkluderar exempelvis årsuppföljningar och utredningar, akutbesök, mindre kirurgiska ingrepp, gynekologi, ögon- och öronsjukdomar med mycket mera
 • Hemsjukvård
 • Rondarbete tillsammans med sjuksköterska
 • Fortlöpande kvalitetsarbete både på den egna enheten samt gemensamt i primärvården TioHundra
 • Handledning av studenter och övriga yrkeskategorier 

Om vårt erbjudande:

 • Flexibel/individuellt anpassad tjänst
 • Schemalagd intern fortbildning
 • Extern fortbildning
 • 6% av månadslönen till din tjänstepension

Du får god handledning av erfarna kollegor och får själv vara med och utforma din plan och utveckla specialintressen. Vi erbjuder utbildningsdagar lokalt, utöver egen studietid och gemensamma utbildningar med ST-forum Nordost inom Region Stockholm. Hos oss finns möjlighet till både flexibla arbetstider och viss del distansarbete. Du ges också möjlighet till eget inflytande över din tidbok.

Vi erbjuder ett friskvårdsbidrag på 5000 kr för år 2024. Du kan läsa mer om våra förmåner här.

Om dig

För den här tjänsten behöver du:

 • Vara legitimerad läkare med ett genuint intresse för allmänmedicin
 • Ha erfarenhet av svensk primärvård
 • Ha mycket goda kunskaper i svenska språket

Vi värdesätter laganda, samt förmågan och viljan att ta egna initiativ. Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om oss

Bergshamra vårdcentral är belägen cirka 2,5 mil från Norrtälje. Här finns 15 medarbetare med en rad kompetenser. Det är cirka 4000 listade patienter. På Bergshamra vårdcentral arbetar distriktsläkare, sjuksköterskor, distriktssköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare. Vi är en stabil personalgrupp med bred kompetens som präglas av ett gott arbetsklimat och samarbete över yrkesgränserna. Medarbetarna är fördelade på Blidö och Bergshamra vårdcentral. Blidö vårdcentral är en filial till Bergshamra vårdcentral.

Vårdcentralerna i Tiohundra ingår i samma verksamhetsområde som Norrtälje sjukhus. Inom verksamhetsområdet finns flera vårdcentraler. Vi samverkar i kvalitets- och utvecklingsfrågor både mot sjukhuset och andra verksamheter inom bolaget.

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Norrtälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2914
Kontakt
 • Therese Gulbrandsen, 08-12328328
Facklig företrädare
 • Nås via vår växel, tel, 0176-10100
Publicerat 2024-05-10
Sista ansökningsdag 2024-06-01

Tillbaka till lediga jobb