Nu söker vi dig som är intresserad av en timanställning som undersköterska på vår kirurg-och urologiska dagvårdsavdelning, KUDVA! 

 

Vårt anställningserbjudande

På KUDVA får du arbeta i team med en bred patientgrupp i nära samarbete med hela kirurg- och urologkliniken som innefattar bland annat akuten, klinikens mottagningar, operation, anestesi och slutenvårdsavdelningarna. Verksamheten är spännande och kan vara utmanande med snabba flöden, vilket gör att vi lär oss att vara på tårna för att hänga med i svängarna. 

 

Om KUDVA

KUDVA är en öppenvårdsavdelning med intag främst från kirurg- och urologakuten, antingen direkt efter triage eller efter tidigare besök på akuten. På KUDVA vårdas patienter med förväntad hemgång efter utredning och observation. Vi tar även in patienter som kommer från hemmet och ska utredas i olika former – såsom olika endoskopiska utredningar och behandlingar, biopsier och inläggning av nefrostomi. De patienter som behöver slutenvårdsbehandling förbereds med kontroller, infart och inskrivning för säker övergång till rätt vårdavdelning. Avdelningen bemannas av sjuksköterska, undersköterska och läkare.

 

Arbetsbeskrivning

I rollen som undersköterska ansvarar du bland annat för övervakning, provtagning och dokumentation av mätvärden. Undersköterskan är med och assisterar vid bland annat tekniska uppgifter såsom ventrikelsondsättning samt hantering av spoldropp. Du arbetar i team tillsammans med sjuksköterska och läkare.

 

Personliga egenskaper och kvalifikationer

Utbildad undersköterska i form av gymnasieskolans Vård- och omsorgsprogram (tre år, 2500 poäng), Vård- och omsorgsprogrammet på Komvux (tre terminer, minimum 1350 poäng) eller likvärdig undersköterskeutbildning. Du behöver ett bevis från Socialstyrelsen för att kunna anställas med titeln undersköterska, i annat fall kan du komma att anställas inom yrkeskategorin sjukvårdsbiträde.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Du behöver vara lösningsorienterad, flexibel i ditt arbetssätt och uppskattar snabba flöden. Vidare behärskar du svenska språket flytande i både tal och skrift. 

Övrigt

Timanställning. Tillträde enligt överenskommelse. 

Arbetstiderna är förlagda vardagar mellan 7:30- 16:00.

 

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Efter behov
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2839
Kontakt
  • Jenny Lindberg Barrios, 0812356960
Facklig företrädare
Publicerat 2024-04-30
Sista ansökningsdag 2024-05-19

Tillbaka till lediga jobb