Är du sjuksköterska eller undersköterska med gipsteknikerutbildning och erfarenhet av mottagningsarbete, sårvård och telefonrådgivning.

Vi på Ortopedmottagningen söker dig som tillsammans med oss vill fortsätta vårt framgångsrika arbete med att utveckla vår verksamhet, skapa en härlig arbetsmiljö och ge våra patienter en trygg och säker vård. Vi har en spännande tid framför oss då vi redan nästa år kommer att flytta till nya fräscha lokaler.

 

Vårt anställningserbjudande

Ortopedmottagningen är en av de största i Stockholm och vi som arbetar här är ett glatt gäng med sjuksköterskor, undersköterskor, gipstekniker, läkare, fysioterapeuter, rehab koordinator och sekreterare.

Patienterna som kommer till oss på mottagningen vårdas för sjukdomar och skador i skelett, muskler eller leder och bokas från akutmottagningen, någon av våra vårdavdelningar eller för bedömning inför planerad operation. Det innebär att bokningarna består av nybesök /återbesök till läkare, sårmottagning för behandling och omläggning av sår eller gipsning av frakturer.

Som anställd på Danderyds sjukhus får du ersättning för sjukvård, ett friskvårdsbidrag på 5000 kr per år och tillgång till det välutrustade personalgymmet Lyftet för endast 540 kr per år. Du erbjuds personalparkering till förmånligt pris samt personalbostad vid behov. Vi har förmånliga ersättningar för dig som är föräldraledig. Utöver det finns pension, semester, företagshälsovård, försäkringar och löneväxling.

Allt om dina förmåner

 

Arbetsbeskrivning

Hos oss på mottagningen arbetar vi med sedvanligt mottagningsarbete, telefonrådgivning, gipsning av skelettskador samt såromläggningar.

Rotation förekommer mellan de olika stationerna utifrån kompetens.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad sjuksköterska eller undersköterska med gipsteknikerutbildning och med goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift. Tidigare erfarenhet från mottagningsarbete, sårvård, gipskunskap och telefonrådgivning är meriterande.

 

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är en ansvarstagande och självständig person, som vill vara med och driva vår mottagning framåt! Egenskaper som flexibilitet, lyhördhet, serviceinriktad och en vilja att lära samt utvecklas är värdefullt och viktigt för att fungera väl i vårt team. Då gipsning är fysiskt krävande är det fördelaktigt att du erhåller en god fysik. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Våra arbetstider

  • Heltid 40 timmar/ vecka
  • Måndag – Torsdag kl. 07.30 – 16.30
  • Fredagar kl. 07.30 – 14.00
  • Röda dagar stängt.

 

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan i dag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 40 timmar/vecka
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2654
Kontakt
  • Ann Bisgaard, 08-12355000
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, 08-12357070
  • Kommunal, 08-12356116
Publicerat 2024-04-22
Sista ansökningsdag 2024-05-12

Tillbaka till lediga jobb