Södersjukhuset AB, Sjukhusservice

Nu söker vi på Sjukhusservice en ny vaktmästare till sektion servicegruppen! Servicegruppen ansvarar för flera servicetjänster inom hela sjukhuset. Bland annat interna transporter, förrådstjänster, textilstation, varumottagning, vätskeförråd, intern post, administration av omklädningsskåp, lokalskyltning, skanning och kopiering. Sektionen består av cirka 25 medarbetare.

Arbetsbeskrivning

I rollen som vaktmästare kommer du bland annat arbeta med administration och inventering av sjukhusets omklädningsskåp. Du handlägger ärenden i form av beställningar och uppsägningar av omklädningsskåp. Det finns cirka 5000 skåp fördelade på ungefär 90 omklädningsrum. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tjänstgöring är främst på vardagar men även helgarbete kan förekomma.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är ansvarstagande, strukturerad och noggrann. Du har god samarbetsförmåga, social kompetens samt servicekänsla. 

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper för denna tjänst.

Kompetenskrav:

  • Goda datorkunskaper och god vana av att arbeta i Excel.
  • Treårig gymnasieutbildning 

Meriterande: 

  • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Erbjudande

Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och därför månar vi om att du ska ha ett utvecklande, tryggt och hållbart arbetsliv. Vi erbjuder många olika förmåner och fördelar oavsett var du befinner dig i livet och i karriären. Några av dessa förmåner är:

  • Vidareutbildning. Vi erbjuder regelbundna, kompetenshöjande aktiviteter utifrån medarbetarens och verksamhetens behov.
  • Ett generöst friskvårdsbidrag
  • Personalgym och hälsoteam med fysioterapeuter, ergonomer och hälsopedagoger som kan stötta dig i din träning.
  • Föräldrapenningtillägg och föräldralön.

Läs mer om vårt erbjudande här

Övrigt

Södersjukhuset tillämpar kontroll i belastningsregistret före beslut om anställning. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och intervjuer. 

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

 

Välkommen med din ansökan!

Läs mer här om hur det är att arbeta inom Region Stockholm.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenkommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2644
Kontakt
  • Jenny Ingemarsson , 08-12361746
Facklig företrädare
  • Kommunal, kommunal.sodersjukhuset@regionstockholm.se
Publicerat 2024-04-22
Sista ansökningsdag 2024-05-06

Tillbaka till lediga jobb