Södersjukhuset

Vi söker dig som har erfarenhet av akutsjukvård och som vill vara med och starta upp våra nybyggda IMA-salar! Vi har nyligen flyttat till nya lokaler där har vi 14 enkelsalar med möjlighet till telemetriövervakning, 4 observationssalar samt 4 salar för att bedriva intermediärvård. Varmt välkommen till oss!

Arbetsbeskrivning

Nu behöver vi dig som har erfarenhet av akutsjukvård, som vill vara med och bygga intermediärvård och som ser fördelar med att få roterar mellan olika vårdnivåer. Arbetet präglas av snabba beslut och högt flöde av patienter då vårdtiderna är korta (vi vårdar cirka 2500 patienter/år). AVA tar emot patienter med akuta tillstånd inom internmedicin direkt från akuten. Du kommer vårda ett varierande antal patienter beroende på vårdnivå och tid på dygnet.

Kvalifikationer

Du är lugn och kontrollerad i stressade situationer och kan behålla ett realistiskt perspektiv och fokusera på rätt saker. I arbetet med våra patienter och dina kollegor krävs empati och samarbetsförmåga.

Kompetenskrav: 

  • Legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av akutsjukvård

Meriterande:

  • Relevant specialistutbildning så som medicin, akutsjukvård eller motsvarande
  • Omvårdnad inom intermediärvård 7,5 HP
  • Praktisk erfarenhet av hantering av övervakningsutrustning, NIV, högflödesbehandling, artärkateter och invasiv blodtrycksmätning samt inotropi

Erbjudande 

På AVA har vi under hösten påbörjat ett arbetsmiljöarbete med att skapa psykologisk trygghet i gruppen för att uppnå kollektiv intelligens. Det har resulterat i stärkt samarbete inom gruppen. 

Vi jobbar för att du ska ha ett utvecklande, tryggt och hållbart arbetsliv. Vi erbjuder många olika förmåner och fördelar oavsett var du befinner dig i livet och i karriären. Några av dessa förmåner är:

  • Kompetenshöjande aktiviteter utifrån medarbetarens och verksamhetens behov så som A-HLR, CEPS, AMLS, KUP (kompetensutvecklingsprogram utifrån regionens kompetensstege) Ett generöst friskvårdsbidrag
  • Personalgym och hälsoteam med fysioterapeuter, ergonomer och hälsopedagoger som kan stötta dig i din träning
  • Föräldrapenningtillägg och föräldralön

En viktig uppgift som ledare är att skapa trygghet för mina medarbetare och våra patienter. Det gör jag genom hög transparens mot båda grupperna. Alla röster i teamet ska höras.” Anna Sennerö, Vårdenhetschef

Läs mer om vårt erbjudande här

Övrigt

Södersjukhuset tillämpar kontroll i belastningsregistret före beslut om anställning.

I denna rekrytering arbetar vi med löpande med urval och intervjuer. 

Välkommen med din ansökan!

 

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Läs mer här om hur det är att arbeta inom Region Stockholm.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenkommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 6
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2615
Kontakt
  • Anna Sennerö, 072-5824797
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet centra söder, 070-4843310
Publicerat 2024-04-19
Sista ansökningsdag 2024-05-10

Tillbaka till lediga jobb