Gustavsbergs Universitetsvårdcentral är en stor och välfungerande vårdcentral belägen på lagom pendlingsavstånd från Stockholm i natursköna Värmdö. Vi huserar i moderna lokaler i Gustavsbergs hamn med vacker havsviksutsikt. 

Vårdcentralen är nybliven Universitetsvårdcentral vilket medför ökad fokus på utbildning, forskning och evidensbaserade arbetssätt.

Vi har en stark tro på kontinuitet i patient-läkarrelationen och på att individanpassa arbetet för att kunna erbjuda en attraktiv och flexibel arbetsmiljö. Som anställd hos oss kommer du att ha möjlighet till en dags hemmaarbete i veckan. Friskvård och handledning av utbildningsläkare prioriteras högt. 

Hos oss arbetar ca 35 läkare och vi har drygt 31 000 listade patienter. Vårdcentralen samlar alla kompetenser under ett tak har god tillgång till psykologer, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, dietister samt BVC och MVC.

Vårdcentralens hemsjukvård omfattar stora delar av skärgårdskommunen Värmdö. Hemsjukvården arbetar teambaserat och i ronder med ansvarig sköterska fördelas och planeras arbetet. Vi arbetar nära med Nackageriatriken i ett väl fungerande samarbete.

Tjänsten i hemsjukvården kan med fördel kombineras med mottagningsarbete på vårdcentralen. I första hand söker vi en erfaren specialistläkare inom allmänmedicin, internmedicin eller geriatrik. Tidigare arbete inom hemsjukvård är meriterande. 


Annonsen avser tillsvidareanställning på heltid, deltid kan diskuteras. Provanställning kan komma att tillämpas. Körkort är ett krav.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Värmdö
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2530
Kontakt
  • Andrea Asplund, 08-71839519
Facklig företrädare
  • Ylva Sandström, Läkarföreningen, 08-12367954
Publicerat 2024-04-16
Sista ansökningsdag 2024-05-07

Tillbaka till lediga jobb