Vi söker nu en transportör till sektion Hjärnskaderehabilitering slutenvård som omfattar rehabiliteringsmedicinsk slutenvård för patienter med medelsvår till mycket svår förvärvad hjärnskada. Verksamheten består av två avdelningar fördelade på 30 vårdplatser för dygnet runt vård.

 

Arbetsuppgifter:

I slutenvården kommer du att arbeta med att transportera våra slutenvårdspatienter med förvärvad hjärnskada till och från behandlingar, träningar, undersökningar m.m. Du kommer att samarbeta med teamen bestående av arbetsterapeut, fysioterapeut/sjukgymnast, instruktör, kurator, logoped, psykolog, undersköterska, sjuksköterska och läkare.

 

Kvalifikationer:

God kommunikationsförmåga i svenska språket då arbetet innebär mycket patientkontakt.

God fysisk förmåga då arbetet stundtals är fysiskt krävande.

 

Personliga egenskaper:

Vi söker vi dig som är serviceinriktad har en mycket god samarbetsförmåga. Du ska vara van vid att arbeta självständigt och ha god organisationsförmåga. Egenskaper som vi värdesätter är lyhördhet, samarbetsförmåga och flexibilitet. Erfarenhet av arbete inom hälso- och sjukvård samt teamarbete är meriterande. Du får en ordentlig introduktion i samband med anställningen.

 

Anställningsform:

Vikariat fr.o.m. 2024-07-29 t.o.m. 2025-05-30, heltid 100% måndag-fredag kl 07.30-16.00.

 

Fakta om kliniken:

Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken Stockholm är en länsövergripande klinik. Verksamheten är indelad i tre sektioner; Smärt, Hjärnskaderehabilitering Slutenvård samt Öppenvård. Vi bedriver rehabilitering av patienter inom områdena förvärvad hjärnskada, kronisk smärta, postpolio, neuromuskulära sjukdomar samt vuxenhabilitering. Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken Stockholm är certifierad enligt CARF (Commission on Accreditation of Rehabilitation Facilities) och med aktiv forskningsverksamhet med anknytning till Karolinska Institutet och Institutionen för kliniska vetenskaper, Danderyds sjukhus. 

 

Information om tjänsten lämnas av:

Maria Sandgren, Enhetschef
telefon: 08-12358729, 072-5822003
e-post: maria.sandgren@regionstockholm.se

 

Övrig information:

Som anställd på Danderyds sjukhus får du ersättning för sjukvård, ett friskvårdsbidrag på 5000 kr per år och tillgång till det välutrustade personalgymmet Lyftet för endast 540 kr per år. Du erbjuds personalparkering till förmånligt pris samt personalbostad vid behov. Vi har förmånliga ersättningar för dig som är föräldraledig. Utöver det finns pension, semester, företagshälsovård, försäkringar och löneväxling.

Allt om dina förmåner

Urval sker löpande under ansökningstiden. Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2024-07-29
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2524
Kontakt
  • Maria Sandgren, 08-12358729
Facklig företrädare
  • Kommunal, 08-12356116
Publicerat 2024-04-17
Sista ansökningsdag 2024-05-05

Tillbaka till lediga jobb