Vi söker nu en legitimerad psykolog till vårt psykologteam på Kista vårdcentral. Teamet består av tre legitimerade psykologer och en PTP. Är du engagerad och motiverad att ge våra patienter bästa möjliga vård och bemötande, är du välkommen till oss.

Vi söker nu en ny Psykolog till vårt team för att ta hand om barn och unga med mild till måttlig psykisk ohälsa!

Kista vårdcentral är en välfungerande vårdcentral som har funnits sedan 1977 med drygt 13 000 listade invånare. Vi finns mitt i Kista Galleria som du når med buss eller tunnelbana som tar ca 17 min från T-centralen. På Kista vårdcentral arbetar idag två psykologer samt läkare, distriktssköterskor, mottagningssköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare och receptionister. Totalt är vi ca 30 personer som arbetar tillsammans för att ta hand om våra patienter. All personal är med och utvecklar verksamheten och deltar i någon av vårdcentralens 11 kvalitetsgrupper.

I anslutning till vårdcentralen finns laboratorium, BMM, BVC, samt Rehab. Vi har ett nära samarbete med rehabmottagningen där arbetsterapeuter, sjukgymnaster, kiropraktor, dietister och logopeder arbetar. Tillsammans ordnar vi gruppundervisning för våra patienter med astma/KOL-skola, sömnskola, stressgrupp samt utbildning kring hälsosamma vanor. Sjuksköterskorna tar emot på egna mottagningar för astma/KOL, diabetes och hypertoni. Du kan läsa mer om oss på Kista vårdcentral (regionstockholm.se)

Vi erbjuder också våra medarbetare förmåner såsom flexibla arbetstider, friskvårdsersättning, fri öppen hälso- och sjukvård samt tjänstepension mm. Du kan läsa mer om det på Förmåner hos Stockholms läns sjukvårdsområde (regionstockholm.se)

Arbetsuppgifter:

Primärvården är första linjens vård vid psykisk ohälsa vilket innebär tidiga psykologiska bedömningar, akutbedömningar, ge kortare terapeutiska samtalsserier vid lindrig eller måttlig psykisk ohälsa exempelvis ångest, sömnproblem, stress och depression hos barn och ungdomar, samt hålla i gruppbehandlingar och föreläsningar för barn och föräldrar. Vi arbetar med fysisk vård/digital vård. De digitala besöken görs via appen Alltid öppet. Handledning av studenter ingår.

Kvalifikationer:  

Legitimerad psykolog med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Erfarenhet av barnpsykiatriska bedömningar, föräldrastöd, korta behandlingar, gruppbehandlingar och tidigare arbete i primärvård eller barnpsykiatri är meriterande. Erfarenhet av journalsystemet TakeCare är meriterande.

Anställningsform:

Tillsvidareanställning. Heltid 100%. Arbetstid måndag-fredag. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde efter överenskommelse.

Personliga egenskaper:

Då ditt arbete som psykolog på vårdcentral är mycket varierat och spänner över ett brett arbetsfält är det viktigt med flexibilitet, att kunna växla tempo och att individualisera behandlingen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där god samarbetsförmåga, professionellt förhållningssätt och ansvarstagande värdesätts.

Ett gott och respektfullt bemötande av patienter, närstående och kollegor samt förmåga att dela med sig av kunskap och information är av yttersta vikt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du passar in i arbetsgruppen.

Övrig information: 

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Tillträde efter överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/1741
Kontakt
  • Helena Toomson, 0812340478
Facklig företrädare
  • Liisa Holtay, Psykologförbundet, 08-12340484
Publicerat 2024-04-09
Sista ansökningsdag 2024-05-05

Tillbaka till lediga jobb