S:t Eriks Ögonsjukhus AB

Är du vår nya anestesiläkare? Vi söker nu en specialist inom anestesi som tillsammans med oss i vårt team av erfarna narkosläkare och narkossköterskor vill vara med och forma framtiden på vår klinik. 

Om oss

S:t Eriks ögonsjukhus bedriver högspecialiserad ögonsjukvård med egen anestesiklinik där vi tar emot patienter från hela landet. Vi har samtidigt det lilla sjukhusets möjligheter och fördelar med korta kontakt- och beslutsvägar. Kliniken består av 3 enheter: operation, dagkirurgi och anestesi inklusive postop/UVA. Vid kliniken utförs årligen 3000 anestesier varav 500 barnanestesier samt 5000 ögonoperationer i lokalanestesi. Patientklientelet omfattar hela åldersspannet från 1 år och uppåt.

Anestesi- och operationskliniken blev en självständig klinik 2020, vilket tillsammans med flytten till de nybyggda lokalerna intill Nya Karolinska har gett oss stora möjligheter att förnya arbetssätt och rutiner. Flera spännande utvecklingsprojekt har påbörjats, bl.a. fokus på barnperspektiv såsom mottagning för individualiserad sedering i samband med diagnostiska undersökningar.

Om tjänsten

Sedvanliga arbetsuppgifter för anestesi kopplat till kirurgi inom både öppen- och slutenvård. I tjänsten ingår ett begränsat jourarbete på kvällar och helger. I klinikens uppdrag ingår också handledning av ST-läkare med inriktning på barnanestesi.

Kvalifikationer

Du är specialistläkare i anestesi- och intensivvård, har intresse för barnanestesi samt drivkraft och engagemang för utvecklingsarbete. Tidigare erfarenhet av barnanestesi är meriterande, men inte ett krav.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är nyfiken och vill prova nya arbetssätt, kommer med nya idéer och vill introducera ny kunskap i organisationen.

Villkor

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid men vid önskemål finns möjlighet att arbeta deltid. Provanställning i sex månader kan bli aktuellt.

Tillträde enligt överenskommelse.

Intervjuer sker löpande under ansökningsperioden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi tillämpar registerkontroll innan anställning för denna tjänst.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 % eller enligt överenskommelse
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/7235
Kontakt
  • Nicolina Johansson, 08-12323226
Facklig företrädare
  • Yesenia Ortega Melin, SACO/Läkarföreningen, 08-12323354
Publicerat 2023-09-26
Sista ansökningsdag 2023-10-26

Tillbaka till lediga jobb