folktandvården

Är du redo för en meriteringstjänst i ortodonti?

Ortodonti är en del av Folktandvården Stockholms specialisttandvård och verksamheten är lokaliserad vid tre tandregleringskliniker, Handen, Sollentuna och Eastman Institutet. Vi behandlar både barn och vuxna med ett varierat tandregleringsbehov, från svåra käksställningsfel till estetiska behandlingar. Vi satsar på ny teknik, forskning och utbildning.

Nu finns chansen att genomföra meriteringstjänstgöring på heltid under ett år eller halvtid under två år!

Har du ingen anställning inom Folktandvården Stockholm kommer du i samband med rekrytering erbjudas en grundanställning på allmäntandvården på Folktandvården Stockholm där du efter avslutad tjänstgöring på ortodonti fortsätter din tjänstgöring. Tjänstgöringen är meriterande vid eventuell framtida ansökan avseende specialiseringstjänstgöring inom ortodonti.

Uppdraget
Som meriteringstandläkare kommer du att arbeta på en av våra ortodonti kliniker. Du kommer att ingå i ett team med en erfaren handledare och mentor. Dina arbetsuppgifter är huvudsakligen kliniska men under din anställning kommer du även ha viss teoretisk utbildning. Det finns stort utrymme för erfarenhetsutbyte med andra specialiteter, något som ger dig unika möjligheter till utveckling och fördjupad kunskap.

Vad du behöver för att lyckas
Vi söker dig som är legitimerad tandläkare med godkänd legitimation utfärdad av Socialstyrelsen. Du är en kompetent och duktig allmäntandläkare med minst tre års erfarenhet av arbete inom allmäntandvården. Du har tidigare erfarenheter av ortodonti från allmäntandvården eller från specialisttandvården. För dig är tandvård av god kvalitet en självklarhet, liksom ett professionellt bemötande till både kunder och kollegor. Du är förtroendeskapande och håller en hög servicenivå. Du har en mycket god kommunikativ förmåga i svenska språket i både tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningen
Anställningens omfattning är på 12 månader på heltid eller 24 månader på halvtid. För att kunna söka en meriteringstjänst hos oss inom Folktandvården Stockholm behöver du redan vara anställd hos oss, eller bli anställd på en av våra allmäntandvårdskliniker om du är extern sökande i samband med rekryteringen.

Välkommen med din ansökan senast den 22 oktober 2023.

Har du frågor?
Kontakta gärna:
klinikchef Mathias Lemberger, tel 08-123 165 26.
klinikchef Shirin Karlsson, tel 08-123 162 19.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde 2024-01-15
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad heltid/deltid
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/7127
Kontakt
  • Shirin Karlsson, 08-12316219
  • Mathias Lemberger, 08-12316526
Facklig företrädare
  • TT Ulrika Rehban, , 08-12315232
Publicerat 2023-09-26
Sista ansökningsdag 2023-10-22

Tillbaka till lediga jobb