Tiohundra AB, Sjukhus och primärvård

Vill du arbeta med ett viktigt uppdrag där du är med och gör skillnad i någons vardag samtidigt som du får ett utvecklade och omväxlande arbete? Då är röntgenläkare hos oss den perfekta rollen för dig.

Om tjänsten

Som radiolog på röntgenkliniken ges du ett spännande och utvecklande arbete där du är en del av cirka 9 specialister och 3 ST-läkare.

Du kommer att arbeta med:

 • Allmänradiologi, både akuta och elektiva fall.
 • Datortomografi, konventionell röntgen- och genomlysningsundersökningar .
 • Ultraljud-dränage
 • Handleda ST-läkare.
 • Beredskap röntgenjour.
 • Röntgenronder både internt och för kliniker.

Tjänsten är på heltid med jourberedskap hemifrån, ca en kväll i veckan samt var 5:e helg.

Möjlighet till distansarbete någon dag i veckan.

Du arbetar även i team tillsammans med röntgensjuksköterskor och undersköterskor. Vi har ett nära samarbete med övriga kliniker på sjukhuset.

Du deltar i klinikens diagnostiska verksamhet där ronder och jourtjänstgöring ingår. Du bidrar till verksamhetens utveckling och medverkar vid undervisning. Vi tillämpar dubbelgranskning på de flesta av våra undersökningar.

Om dig

 • Du är radiolog med allmänradiologisk kompetens och vill fortsätta utveckla vår verksamhet och leda våra läkare till fortsatta framgångar.
 • Du har minst 3 års erfarenhet som specialist inom radiologi.
 • Du har bevis från Socialstyrelsen om specialistkompetens inom radiologi.
 • Du har lätt för att skapa och bibehålla goda relationer då du dagligdags samarbetar med andra team, verksamheter och professioner.
 • Har du jobbat med Magnetresonanstomografi är det meriterande.

Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

Om oss

På röntgen är vi drygt 30 medarbetare bestående av röntgensjuksköterskor, medicinska sekreterare, röntgenläkare och undersköterskor. Vi har ett integrerat journal- och bildsystem (RIS och PACS) med koppling till Tiohundras journalsystem TakeCare, vilket innebär att vi kan ta emot röntgenremisser och skicka svar elektroniskt.

På natten arbetar två röntgensjuksköterskor och en röntgenläkare har beredskap. Röntgenläkarna har arbetsstation i hemmet för att snabbt kunna bedöma röntgenbilderna. Mellan kl 22.00 och 07.00 granskas alla akuta datortomografiundersökningar av extern distansgranskningsenhet.

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter.

Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Norrtälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/7107
Kontakt
 • Catarina Pommer, 0812326825
Facklig företrädare
 • Nås via vår växel, tel, 0176-10100
Publicerat 2023-09-21
Sista ansökningsdag 2023-11-12

Tillbaka till lediga jobb