Öppenvård Psykiatri Södra Stockholm, Psykosmottagning Gubbängen

Psykiatri Södra Stockholm strävar efter att bli ett ledande föredöme inom svensk psykiatri. Det gör vi genom att arbeta personcentrerat, erbjuda rätt kompetens för patientens behov, betona tillämpning av evidensbaserade riktlinjer och vårdprogram. Vi satsar fortsatt på utvecklingsarbete inom områdena patientsäkerhet, vårdprocesser och vår viktigaste resurs medarbetaren. Vi är över 850 engagerade medarbetare som erbjuder patienter en god, säker och jämlik vård.


Vi söker nu en arbetsterapeut till Psykosmottagning Gubbängen. Är du vår nya kollega?

Om Psykosmottagning Gubbängen

Mottagningen är en välfungerande och trivsam arbetsplats med kompetenta, erfarna och engagerade medarbetare. Vi som arbetar här är ett tvärprofessionellt team bestående av läkare, psykolog, case manager, sjuksköterskor, kurator, arbetsterapeut, sjukgymnast och medicinsk sekreterare samt ett mobilt team. Tillsammans är vi ca 30 medarbetare.

Varför ska du välja oss?
Vi erbjuder möjlighet att jobba med trevliga engagerade kollegor på en välstrukturerad och trygg arbetsplats med möjlighet till utveckling individuellt och i grupp. 

 
Ditt arbete som arbetsterapeut
Utreda, bedöma och behandla patienten efter dennes behov. Arbetet sker individuellt eller i grupp. Primära arbetsuppgifter består av funktion/aktivitetsbedömningar, arbetsförmågebedömning, utprovning och förskrivning av kognitiva hjälpmedel, screening av minnessvårigheter, struktur i vardagen och även gruppbehandling som t.ex sömnskola. Vi arbetar i team där du ingår med din specifika kompetens tillsammans med skötare, läkare, psykolog, kurator, fysioterapeut och sjuksköterskor. I arbetet ingår även att vidareutbilda personal inom arbetsterapeutiskt förhållningssätt och att agera som konsultativt stöd.

 
Våra förväntningar på dig
Då vi arbetar i team och har många kontakter med familjer, anhöriga och vårdgrannar är det viktigt med god samarbetsförmåga, lyhördhet och flexibilitet. Du trivs med att arbeta självständigt i dialog med övrig personal och vill bidra med din kunskap och erfarenhet för att ge patienterna bästa möjliga vård och behandling. Du är nyfiken och har förmågan att kunna möta människor i skiftande mående. Du är även van vid att jobba inom målstyrd verksamhet.

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut med erfarenhet av psykiatrisk vård. Erfarenhet av arbete med bedömningsinstrument som AMPS, PRPP, AWP ,MoCA, MMSE eller motsvarande är meriterande. 


Vad kan vi erbjuda dig?
Tjänsten är en tillsvidare,tillträde sker enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

Vi erbjuder dig möjlighet att jobba på en arbetsplats som ger utrymme för personlig och professionell utveckling på både individuell nivå och gruppnivå. Vi erbjuder en arbetsmiljö där vi tillsammans ser till att patienterna får den bästa möjliga vården.  Som arbetsgivare månar vi om våra medarbetares hälsa och välmående och erbjuder bland annat flextid, friskvårdstimme och 5 000 kr i årligt friskvårdsbidrag. Mer om våra förmåner här: Förmåner (sll.se)
 

Låter det intressant?
Du söker tjänsten med CV, personligt brev och intyg. Vi tillämpar löpande intervjuer i denna rekryteringsprocess. Provanställning kan komma att tillämpas.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/7091
Kontakt
  • Peter Stenlund, 08-12341339
Facklig företrädare
  • Ronja Nordström, Sveriges Arbetsterapeuter, 070-4844101
Publicerat 2023-09-21
Sista ansökningsdag 2023-10-21

Tillbaka till lediga jobb