Kom och jobba på sjukhuset mitt i stan och utvecklas både brett och fördjupat! Hos oss finns möjligheten till kompetensutveckling som ger förutsättning till ett omväxlande arbete.

Avdelning 82 är en internmedicinsk avdelning inom specialiteterna hematologi och lungmedicin. Patienterna behandlas för både akuta och kroniska blod- och lungsjukdomar. Vi sätter stort värde på ett nära teamarbete med alla yrkesprofessioner i syfte att erbjuda en personcentrerad vård till patienterna.

 Hos oss får du…

  • en strukturerad och individanpassad introduktion
  • en möjlighet till kompetensutveckling för att utvecklas inom den egna specialiteten
  • möjlighet att utveckla vården genom att delta i förbättringsprojekt
  • stor gemenskap och en härlig team-känsla

Vi är centralt belägna på Södermalm med närhet till både buss, tunnelbana och pendeltåg. Utöver detta har vi en fantastisk utsikt från sjukhuset med närliggande fina promenadstråk som löper längs med vattnet. Vi på SÖS har vårt eget Hälsoteam med professioner som hälsopedagoger, ergonomer och fysioterapeuter. Personalgymmet erbjuder ett brett utbud av styrketräning och träningspass helt kostnadsfritt och det finns möjlighet till en friskvårdstimme i veckan. Årligen kan du använda ditt friskvårdbidrag.

Introduktion hos oss

För oss är det viktigt med en trygg och väl planerad introduktion för att du ska känna dig välkommen och få bästa möjliga förutsättningar i ditt nya arbete. Vi följer därför en strukturerad och individuell plan som vi tillsammans anpassar utifrån din tidigare erfarenhet och kompetens och du har avsatt tid för utbildning och avstämning med din handledare och chef.

Utvecklas med oss

På SÖS ser vi kompetens som en kombination av kunskap, färdigheter och förhållningssätt och kompetensutveckling kan nås på olika sätt – utbildningar, kurser, lära i arbetet, handledning, delta i eller leda projekt, hospitering, studiebesök med mera. Hos oss är det viktigt att varje medarbetare känner sig trygg i den kompetens man har samt att det finns en tydlig plan för kompetensutvecklingen på både kort och lång sikt.

Vi har en tydlig kompetensutveckling och kompetensplanering och vi använder regionens kompetensstege samt IT-verktyget Heroma Kompetens (KOLL).  Detta ger en tydlighet i varje medarbetares kompetensutveckling i sin yrkesroll. Årligen skapar du och din chef en kompetensutvecklingsplan för året i samband med utvecklingssamtalet.

På verksamhetsområdet anordnas också varje vecka föreläsningar specifikt för sjuksköterskor samt erbjudande om nätverk för nyexaminerade sjuksköterskor. Vi erbjuder även utbildningsprogram för sjuksköterskor på steg 1 och 2.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska

Personliga egenskaper
Vi söker dig som vill ha ett omväxlande och utvecklande arbete. Vi ser därför att du är flexibel, strukturerad och har en god prioriteringsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper för denna tjänst.

Låter detta som tjänsten du söker? Skicka oss din ansökan idag – vi vill träffa dig!

Övrig information
Södersjukhuset tillämpar registerkontroll före beslut om anställning

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/6991
Kontakt
  • Victoria Grönblad, 0700891489
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet centra Söder, 070-4843310
Publicerat 2023-09-18
Sista ansökningsdag 2024-02-15

Tillbaka till lediga jobb