Välkommen till oss på Södertälje Vårdcentral!     

Vi söker dig som är Distriktssköterska/leg Sjuksköterska som vill bli en del av vår hemsjukvård.  

Vår mottagning ligger belägen mitt i Södertälje centrum med goda kommunikationsförbindelser. Vi prioriterar arbetsmiljö, gott samarbete och trivsel. Tillsammans arbetar vi för att erbjuda en högkvalitativ primärvård för vår befolkning.

Södertälje vårdcentral bytte 1 september 2023 namn från Luna vårdcentral. Efter årsskiftet kommer verksamheten att flytta till nyrenoverade lokaler, samma fastighet där Södertälje centrum barnavårdscentral och Södertälje centrum barnmorskemottagning idag befinner sig.

Södertälje vårdcentral har ca 10 000 listade patienter. Vi består av en husläkarmottagning med psykosocialt team, hemsjukvård, distriktssköterskemottagning, BVC, fotterapeut samt rehabiliteringskoordinator.  

Vi erbjuder
Som medarbetare har du förmåner såsom fri sjukvård, extra ersättning vid föräldraledighet, möjlighet till löneväxling, avtalspension samt försäkringar. Utöver det erbjuder vi:

- Fortbildning

- Kvalitets- och utvecklingsarbete på arbetstid

- Friskvårdsbidrag på 5000kr/år

- Friskvårdstimme

- Flextid

- Fredagsfrukost

Om tjänsten
Vi söker dig som är distriktssköterska/legitimerad sjuksköterska. Vi ser gärna att du har några års yrkeserfarenhet som sjuksköterska och gärna inom primärvård samt att du är trygg i din kompetens, men även du som är ny i din yrkesroll är välkommen att söka.

Vi söker dig som är positiv och har ett intresse för personlig- och organisatorisk utveckling då vår verksamhet växer och anpassas efter patienternas behov. Kanske har du något särskilt intresseområde som du skulle vilja implementera?  

Du ska kunna ta eget ansvar och arbeta självständigt samtidigt som du tycker om att arbeta i team. Du ser lösningar istället för problem och har en god förmåga att prioritera. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Intervjuer kommer ske löpande under ansökningsperioden och tjänsten kan komma att tillsättas om vi finner rätt person för tjänsten.

B-körkort ett krav. Meriterande är god datorvana och erfarenhet av journalsystemet TakeCare. 
Det är även meriterande om du har distriktssköterskeutbildning.

Kvalifikationer
Sjuksköterskeutbildning med erfarenhet av primärvård och hemsjukvård. Du ska också ha god datorvana och erfarenhet av journalsystemet TakeCare.

Det är meriterande om du har distriktssköterskeutbildning.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är intresserad av primärvårdens uppdrag och vill bidra till dess utveckling. Du är bekväm med att arbeta självständigt och ta egna beslut samtidigt som du har en god samarbetsförmåga. Du har ett patientcentrerat arbetssätt, är lyhörd och flexibel i ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform
Tillsvidareanställning 100%. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse.

Övrig information
Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 40 tim/v
Ort Södertälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/6986
Kontakt
  • Linda Jansson, enhetschef, 0706393252
Facklig företrädare
  • Ulrika Sundbye, Vårdförbundet, 08-12340490
Publicerat 2023-09-18
Sista ansökningsdag 2023-10-09

Tillbaka till lediga jobb