Folktandvården Stockholm

Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa. Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder. 

Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till att vidareutvecklas? Nu söker vi en tandläkare till kliniken på Brommaplan.

Ditt uppdrag
Som tandläkare hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdomar som barn med varierat vårdbehov. Du kommer att ha ett omväxlande arbete med stor möjlighet till kunskapsutbyte med erfarna kollegor samt goda chanser till att kunna vidareutveckla dig. Du kommer att ha fokus på våra patienter och på goda resultat i både mindre och större arbetsuppgifter, i strävan att göra Folktandvården Stockholm till ett av Sveriges mest framgångsrika tandvårdsföretag. Vidare i ditt uppdrag ser du som självklart att dela dig av dina erfarenheter för att både motivera och inspirera dina kollegor.

Vår fina mottagning ligger centralt beläggen invid tunnelbanans gröna linje. Kliniken består av 11 behandlingsrum och vi som jobbar här är 10 tandsköterskor, två tandhygienister, och åtta tandläkare. Vi är ett ungt gäng med många års erfarenhet. Kliniken använder sig av den senaste tekniken såsom t ex. mikroskop och scanner. Vi utför de flesta behandlingarna på kliniken. Vi är väl etablerad med många trogna kunder och med starkt kundtryck, därför behöver vi förstärka med ytterligare en medarbetare.
Som tandläkare hos oss arbetar du med både barn och vuxentandvård. Vi är en stor arbetsplats som kännetecknas av positiva och duktiga medarbetare vilket ger goda möjligheter till att utvecklas. För oss är bra service till våra patienter mycket viktigt.

Vad du behöver för att lyckas
Vi söker dig, legitimerade tandläkare. För dig är tandvård av god kvalitet en självklarhet, liksom ett professionellt bemötande till både kunder och kollegor. Du är förtroendeskapande och håller en hög servicenivå. Du har en mycket god kommunikativ förmåga i svenska språket i både tal och skrift. Har du erfarenhet av T4 är det meriterande.

Vidare som person är du hängiven och positiv även i tuffa situationer samtidigt som du etablerar trovärdighet, förtroende och når inflytande hos våra patienter. Du utvecklar effektiva, förnuftiga och genomförbara lösningar på problem och drar lärdom av erfarenheter och feedback från omgivningen. Dessutom lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

Hos oss finns det möjligheter till:

  • Karriär inom uppdrag som, klinikchef, nischtandläkare och odontologisk samordnare.
  • Schemalagd helgtjänstgöring med extra helgtillägg.
  • Att få handleda nyutexaminerade tandläkare mot ett extra arvode.

Därutöver erbjuder vi dig ett generöst friskvårdsbidrag och en god struktur. Dessutom kommer du också att ingå och tillhöra Sveriges största och professionella tandvårdsnätverk.

Anställningen
Välkommen med din ansökan senast den 27 september 2023. Tjänsten är en tillsvidareanställning på del-/heltid med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan förekomma. Bifoga kopia av legitimation tillsammans med CV.

Är du intresserad?
Kontakta gärna klinikchef Mandiura Asplund tel 08-123 162 55 eller arbetsledare Lena Maiorana tel 08-123 161 54.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Bromma
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/6952
Kontakt
  • Mandiura Asplund, 08-12316255
Facklig företrädare
  • Ulrika Rebhan, TT, 08-12315232
Publicerat 2023-09-15
Sista ansökningsdag 2023-09-27

Tillbaka till lediga jobb