​Rehab City Lidingö söker en fysioterapeut/sjukgymnast!

Vi erbjuder en arbetsplats med härliga kollegor som besitter mycket kunskap och stort engagemang i våra patienter. Vi har ett tillåtande klimat där alla får ta plats och vårt arbete präglas av arbetslust.

Inom primärvårdsrehabilitering möter du patienter med en mängd olika typer av sjukdomar, skador och funktionsnedsättningar, ett omväxlande arbete där du har möjlighet att utvecklas varje dag.

Vi är måna om att ha den senaste kunskapen och satsar därför på kompetensutveckling. För att främja en hälsosam livsstil och en bra balans mellan arbete och privatliv erbjuder vi flexibla arbetstider och möjlighet till distansarbete. Vi har även förmåner såsom ett generöst friskvårdsbidrag, möjlighet till friskvård på arbetstid och fri sjukvård. 

På Rehab City Lidingö är vi cirka 25 medarbetare bestående av fysioterapeuter/ sjukgymnaster, arbetsterapeuter, dietister, kurator, logoped, kiropraktor och administratörer.

Våra lokaler finns vid brofästet på Lidingö, endast två minuter med buss från Ropstens tunnelbana. Här kan du läsa mer om oss: .

Arbetsuppgifter:

Arbete på mottagning som innefattar fysioterapeutisk undersökning, bedömning, behandling/rehabilitering av patienter i alla åldrar med varierande diagnoser samt arbete inom hemrehabilitering som innefattar fysioterapeutisk behandling och träning i hemmet och dess närmiljö. Utprovning och förskrivning av hjälpmedel. Samverkan med anhöriga, hemtjänst och andra vårdgivare m.fl. I hemrehab arbetar du i team med arbetsterapeut och dietist. 

Handledning av studenter ingår i uppdraget.

Då arbetet även är förlagt i patienters hem kan du inte vara överkänslig mot pälsdjur, rökning, starka dofter och andra allergener som kan förekomma.

Anställningsform:

Tillsvidareanställning, heltid 100%, 40t/ vecka eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse. 

Kvalifikationer:

Leg. Fysioterapeut/sjukgymnast. Erfarenhet och intresse för primärvårdsrehabilitering är meriterande.

B-körkort

Personliga egenskaper:

Du tycker om att arbeta självständigt men också i team och har lätt för att samarbeta över yrkesgränserna. Gillar du att utveckla arbetssätt och rutiner samt är nyfiken på förbättringsarbete tycker vi att du ska söka tjänsten. 

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrig information: 

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningarna och kan komma att kalla till intervju innan sista ansökningsdag. 

Värm välkommen med din ansökan! 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/6726
Kontakt
  • Eva-Lena Håkansson, 08-12339171
Facklig företrädare
  • Thomas Airio, Fysioterapeuterna, 070-4846052
Publicerat 2023-09-06
Sista ansökningsdag 2023-10-01

Tillbaka till lediga jobb