Vårt anställningserbjudande

Vi söker dig undersköterska med tidigare erfarenhet av akutsjukvård. Vi erbjuder dig en trygg, stabil arbetsmiljö med kompetenta och erfarna kollegor. Välkommen med din ansökan till Hjärtsviktscentrum!

Hjärtsviktscentrum består av en kardiologisk vårdavdelning med 15 vårdplatser och vår akuta dagvårdsenhet. Vi har inriktning hjärtsvikt, nydebuterad som kronisk. Du arbetar tillsammans med ytterligare undersköterska och 2 sjuksköterskor. Hos oss får du en stimulerande och spännande arbetsmiljö med stora möjligheter till såväl yrkesmässig som personlig utveckling inom en av Sveriges främsta hjärtkliniker.

Vi söker både för tillsvidareanställning och timanställning.

 

Arbetsbeskrivning

Du arbetar i team med sjuksköterska och utför sedvanliga arbetsuppgifter som undersköterska på en akut hjärtvårdsavdelning nattetid - till exempel kontroll av vitalparametrar, uppkoppling av patienter på telemetri, venprovtagning och basal omvårdnad.

 

Kvalifikationer

Du är utbildad undersköterska som arbetat minst 1år på vårdavdelning på sjukhus. Meriterande om du tidigare arbetat med hjärtpatienter.

Goda kunskaper i svenska språket är ett krav – både i tal och skrift.

 

Personliga egenskaper

Vi söker dig som alltid ser till patientens bästa och tar ett stort ansvar för ditt egna arbete. Du är engagerad, ödmjuk och omvårdnadsfokuserad och vill vara med och utveckla vården. Du är självständig, flexibel och tar egna initiativ men uppskattar samtidigt att vara en del av teamet. Du har en god samarbetsförmåga som skapar goda relationer med patienter, närstående och dina kollegor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser till gruppdynamiken vid urvalet.

Anställningsform Tillsvidare med provanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 % eller timanställning
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/6621
Kontakt
  • Marie Arveklint, 08-12357461
Facklig företrädare
  • Kommunal, 08-12356116
Publicerat 2023-09-05
Sista ansökningsdag 2023-10-03

Tillbaka till lediga jobb